Godt Nytår 2017 til alle fra OnTrip.dk

Godt Nytår 2017 til alle fra OnTrip.dk. Året 2016 har været et fantastisk år for os, takket være alle jer, som bidrager med masser af gode kommentarer og input.

TUSIND TAK for jeres bidrag og fordi I læser med.

Jeres involvering sætter vi stor pris på. Det er jer læsere der giver os lysten, energien og motivationen til at skrive. En lyst som gør, at vi med glæde deler vores oplevelser fra rejser rundt om i verden.

iglobalphotographers dagens billede
Iglobalphotographers dagens billede

Året 2016

2016 var også året, hvor OnTrip.dk kunne fejre sin 3. års fødselsdag og hvilket år det har været for vores blog. 2016 var et år, hvor der skete rigtig meget på OnTrip.dk., så meget at vi næsten tabte pusten.

2016 var året, hvor OnTrip.dk fik udgivet to artikler i Politiken, deltog i radioprogrammet: “Er vi der ikke snart” og adskillige gange blev nomiret som Danmarks bedste rejseblog. Vi vandt bloggerprisen, fik andenpladsen i en international fotokonkurrence og har haft den store glæde, at byde velkommen til en masse spændende gæstebloggere.

En udvikling vi håber vil fortsætte, så vi på OnTrip.dk får et Godt Nytår 2017.

Repost af DuGlemmerDetAldrig
Repost af DuGlemmerDetAldrig

De 5 mest læste indlæg på OnTrip.dk i 2016

Delt af polinmuseum
Delt af polinmuseum

Awards og anerkendelser

Wow – Vi er utrolig glade for de Awards og anerkendelser som OnTrip.dk modtaget i 2016.

Tak til dem som har valgt OnTrip.dk som en af de bedste rejseblogs i Danmark. Det er vi meget stolte over og rigtig glade for. Det giver energi til at forsætte vores arbejde og tegner til et Godt Nytår 2017 for OnTrip.dk

2016 Blogprisen, Vinder badge
2016 Blogprisen, Vinder badge

Presse og medier

OnTrip.dk har også haft et forrygende år, i forhold til medierne. Vi har i 2016 fået udgivet et par artikler i avisen og deltaget i et radioprogram.

IGP NATURE PHOTOGRAPHY CONTEST WINNERS
IGP NATURE PHOTOGRAPHY CONTEST WINNERS

Instagram

Vi har haft vores Instagram konto i 1 ½ år og må indrømme, at Instagram er blevet vores yndlings sociale medie. Billeder siger så meget mere end ord og vi bliver dagligt inspireret af alle de smukke billeder, vi ser fra hele verden. Siden vi startede på Instagram, har vi fået masser af Instagram venner, rundt om i verden og vi holder meget af dialogen, vi har med vores nye venner.

Alle billeder i dette Godt Nytår indlæg er derfor også nogle af de billeder, som i løbet af året har vundet forskellige anerkendelser, blevet delt eller har vundet priser på Instagram. Siden vi startede vores konto, har vi delt over 600 billeder og har i dag mere end 8.500 følgere på vores konto @OnTripdk.

Tusind tak for jeres likes, kommentarer, spørgsmål og støtte.

Instagram – De 9 bedste billeder i 2016
Instagram – De 9 bedste billeder i 2016

Facebook

Selvom vi har haft OnTrip.dk i over 3 år er vores Facebook side kun under to år gammel. Vi er blevet rigtig glade for Facebook, der beriger os med masser af nye ”venskaber” fra hele verden. Facebook er et sted, hvor vi til fælles glæde for hinanden deler vores lidenskab for at rejse. Vi har på to år fået over 1.500 “synes godt om” og det er vi rigtig glade for. En udvikling som vi håber, forsætter så bloggen virkelig kan få et Godt Nytår 2017.

Tusind tak for jeres støtte, jeres likes og kommentarer.

Delt af Riga.live
Delt af Riga.live

Twitter

Vi har stadig vores twitter konto. En konto som vi oprettet i forbindelse med opstarten af OnTrip.dk. Vi har nu rundet over 3.700 følgere, men må indrømme, at Twitter er faldet lidt i baggrunden efter, at vi har fået vores Instagram konto.

Vi er dog stadig flittige Twitter bruger og lægger jævning ting på vores Twitter konto og læser de mange gode input, vi får fra andre rejsefæller.

Tak for alle jeres likes og retweets, det sætter vi stor pris på.

Benyttet som profilbillede af Greve Kommune på deres Facebook
Benyttet som profilbillede af Greve Kommune på deres Facebook

Samarbejde med Travelmarket.dk

OnTrip.dk indledte i efteråret, et samarbejde med rejsesøgemaskinen Travelmarket. Et samarbejde hvor vi deler vores artikler og tips, så vores budskaber kommer ud til flere læsere. Vi har i samarbejdet også aftalt at OnTrip.dk skal skrive rejseartikler til Travelmarket i 2017. Det er indtil nu blevet til tre artikler.

Delt af New Englands Photographers
Delt af New Englands Photographers

Gæstebloggere

På OnTrip.dk er vi glade for, at have gæstebloggere. At få en anden vinkel, nyttig information eller blive inspireret af andre, er berigende. Vi har gennem året 2016, haft glæde af en del gæstebloggere.

Tak til vores gæstebloggere, for jeres spændende indlæg og de mange gode input til vores læsere.

Be_One_Architecture dagens billede
Be_One_Architecture dagens billede

OnTrip.dk har været gæsteblogger

I 2016 har vi også selv haft den ære at bidrage og været gæsteblogger.

Delt af Destinavos
Delt af Destinavos

Nye kategorier

Vi startede sidste år med en ny kategori: Rejseforslag. Den er blevet godt modtaget og en af de kategorier, der er meget læst. Vi vil derfor forsætte med at skrive flere rejseforslag i 2017.

Vi har i år lavet to nye kategorier på OnTrip.dk, som vi håber at i synes er spændende at læse og som kan give jer god inspiration eller tips.

iglobalphotographers dagens billede
iglobalphotographers dagens billede

Annettes rejseklumme

En klumme der tager udgangspunkt i rejserelateret oplevelser. En klumme som sætter spørgsmålstegn, er kritisk, går tæt på og som kan være lidt provokerende. Vi har indtil videre skrevet disse:

12 postkort

Vi har også i år startet kategorien 12 postkort. Vi vil gerne give et mere visuelt indtryk, af de forskellige destinationer. Derfor har vi samlet vores 12 bedste postkort minder.

Delt af Cook Island Tourism
Delt af Cook Island Tourism

Storbyguides

Vi har skrevet om mange byer, deres attraktioner, givet tips og anmeldt hoteller og restauranter. Alle disse informationer har vi samlet i en storbyguide, som du kan anvende til din næste storbys rejse. Vi forsætter med at skrive flere guides i 2017 men indtil videre har vi skrevet disse:

Godt Nytår 2017

Dette er bare nogle af de mange spændende ting, som OnTrip.dk har oplevet i 2016. Alt sammen takket været jer, så tusind tak for et fantastisk 2016.

2016 blev også året, hvor vi så nedenstående besked fra WordPress en del gange på vores blog. En meddelelse vi gerne vil se flere gange i 2017. En ting som ville gøre, at bloggen virkelig kunne have Godt Nytår 2017.

Your Stats is Booming

Vi ser frem til et forrygende rejseår i 2017, hvor vi forhåbentlig vil kunne dele masser af oplevelser sammen med Jer.

Godt Nytår 2017 til alle fra OnTrip.dk med håbet om masser af gode rejseoplevelser – Safe Trip


//Annette & Tore

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center