John Hancock Center giver smuk udsigt over byen – Chicago, USA

John Hancock Center giver smuk udsigt over byen, så det skulle vi prøve. Vi elsker jo høje bygninger og i Chicago er der heldigvis rigtig mange og et paradis for os. John Hancock Center er en skyskraber på 344 meter og vi glædede os, til at se udsigten over byen heroppe fra.

John Hancock Center - Chicago, USA

John Hancock Center - Chicago, USA

John Hancock Center giver smuk udsigt over byen

John Hancock Center giver smuk udsigt over byen og er en bygning på hele 100 etager. Den er 344 meter høj og dermed den 5. højeste bygning i hele USA. Bygningen er bygget af bygningsingeniøren Fazlur Khan som også var med til at bygge Willis Tower.

John Hancock Center stod færdigbygget i 1969 og var det den dengang den højeste bygning i USA. En bygning som er meget markant og anderledes i sin byggestil med et fletværk af sort stål. Tæt på bygningen, kan du næsten ikke se helt op til toppen af den, ret vildt og imponerende arkitektur.

 Vores besøg i John Hancock Center

Vi tog ikke op til observationdækket på 94. etage men tog endnu længere op til 96. etage. Heroppe ligger nemlig baren ” The Signature” som vi ville besøge. Der var en del mennesker som havde fået den samme geniale ide som os, så vi stod lidt i kø inden vi fik et bord. Da vi først kom ind i baren, tabte vi pusten for herfra fik vi denne sene eftermiddag en imponerende udsigt over byen og søen – eller det er vel næsten et hav – med den størrelse den søen har. Den synes jo uendelig.

Vi bestilte drinks og nød den begyndende solnedgang og den fascinerende udsigt. Turen op til baren er gratis, så i stedet for at betale for en billet til observationdækket brugte vi pengene på en kølig cocktail.

Det var en rigtig god oplevelse for rimelig få penge, som gav os en god ide om, hvor stor Chicago er og hvor smukt byen er placeret.

John Hancock Center - Chicago, USA

John Hancock Center - Chicago, USA

John Hancock Center - Chicago, USA

John Hancock Center - Chicago, USA

12 Postkort fra Chicago - USA

Tip: Det er en god oplevelse af nyde en cocktail i baren “The Signature” – Turen derop er gratis.

Imponerende udsigt, en god cocktail i baren “The Signature”  

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.