Millennium Park med bønnen – Chicago, USA

Millennium Park med bønnen eller som skulpturen også bliver kaldt “Cloud Gate”. Det er en 3 etagers høj stålskulptur bestående af hele 168 rustfri stålplader. Hele området og parken i sig selv, er smuk. Den er bestemt et besøg værd, også bare til at slentre rundt i.

12 Postkort fra Chicago - USA

Millennium Park - Chicago, USA

Millennium Park med bønnen

Det er altid dejligt med store grønne åndehuller i en storby og Millennium Park er bestemt et dejligt område at bevæge sig rundt i. Der er masser af bænke, hvor du får muligheden for at sidde og nyde udsigten. En udsigt til alle de smukke bygninger som Chicago har men dog lidt på afstand.

Det virker faktisk lidt underligt at være i en park hvor du bliver omkranset af skyskraber. Skyskrabere i alle former og størrelser som bestemt er fascinerende. For os som har en passion for TV-Tårne og skyskrabere, er det jo nærmest paradis at være i Millennium Park med bønnen.

12 Postkort fra Chicago - USA

Cloud Gate med kælenavet Bønnen

Det store tilløbsstykke i Millennium Park er Cloud Gate med kælenavet Bønnen. En smuk skulptur som mest af alt ligner en Georg Jensen ting i enorm størrelse. Den stimler folk til, fra hele verden for at se og tage billeder af. Billeder som kan tages i alle vinker, med personer i forgrunden eller sjove biller i den refleksion af byen som bønnen giver.

Inde i Bønnen kan du kigge op, hen og ned. Du kan se en sjov spejling som både gør dig svimmel og rundtosset. Vi blev i hvert fald lidt rundforvirret men synes det var en sjov og meget anderledes oplevelse.

Bønnen er siden sin opførelse blevet et landmærke for Chicago. Den 110 ton skulptur, har siden den stod færdig bygget tiltrukket masser af besøgende. Den er helt klart et must-see, når du besøger byen.

Millennium Park - Chicago, USA

Millennium Park - Chicago, USA

Millennium Park - Chicago, USA

Millennium Park - Chicago, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.