Money museum the Federal Reserve Bank pengemuseet – Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank pengemuseet, er en skjult perle. Det er en helt gratis oplevelse i Chicago, som du ikke kan få andre steder i verden. Hvor vil du kunne se 1.000.000 1 dollars sedler? Det kan du her på Money Museum.

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank pengemuseet

Vi havde ved et tilfælde læst om dette museum. Vi havde derfor en helt klar adresse: 230 S LaSalle St. Det er lidt nødvendig at have adressen, for der er ingen skilte til Money Museum. Vi fandt adressen, så den imponerende store bygning som symboliserer den ultimative magt i USA, The Reserve Bank i daglig tale kaldt The FED. The Fed er USA’s Centralbak og herfra styres USA’s pengepolitik.

I Chicago har de desuden et Money Museum og det skulle vi besøge. Vi skulle nu træde ind i denne magtfulde bygning. Det var ret vildt og lidt med ærefrygt. Vi gik indenfor og henvendte os til en meget bestemt, lidt sur kvinde ved en enorm skranke. Hun ville med det samme se vores pas eller kørekort. Det viste vi hende og herefter pegede hun på den dør, vi skulle ind ad.

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USAMoney museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USAMoney museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USAMoney museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

Vores oplevelse af Money Museum

Vi blev efter at have åbnet døren, mødt af en sikkerhedsvagt som oplyste at vi og vores bagage skulle scannes ligesom i lufthavnen. Efter det var sket var vi inde på museet. Vi blev med det samme glædeligt overrasket, for vi var nærmest de eneste gæster som havde fundet denne skjulte perle.

Money Museum the Federal Reserve Bank er super interessant at besøge. Du får et godt indblik i den spændende historie om penge og banker i USA. Der er masser af historiske mønter, sjove pengesedler og masser af interaktive aktiviteter, så bestemte et museum for alle aldre.

Du kan herinde se hvor meget 1.000.000 1 dollars sedler fylder, fået taget dit eget billede sammen med en kuffert som indeholder 1.000.000 dollars og der er også en lille film som bliver vist i biografen.

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USAMoney museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USAMoney museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

En god oplevelse

Vi synes at denne gratis oplevelse var rigtig god. Den gav os et godt indblik i penges betydning og historie i USA. En anderledes og gratis oplevelse i Chicago.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 63 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på kommende rejser:

Tøsetur til nyt land og nye oplevelser
– Skopje, Nordmakedonien –

Det store Kaukasus trip
– Aserbajdsjan, Georgien og Armenien –

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center