Money museum the Federal Reserve Bank pengemuseet – Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank pengemuseet, er en skjult perle. Det er en helt gratis oplevelse i Chicago, som du ikke kan få andre steder i verden. Hvor vil du ellers kunne se 1.000.000 1 dollars sedler? Det kan du her på Money Museum.

Money museum the Federal Reserve Bank pengemuseet

Vi havde ved et tilfælde læst om dette museum. Vi havde derfor en helt klar adresse: 230 S LaSalle St. Det var lidt nødvendig at have adressen, for der var ingen skilte til Money Museum. Vi fandt adressen, så den imponerende store bygning som symboliserede den ultimative magt i USA, The Reserve Bank i daglig tale kaldt The FED. The Fed er USA’s Centralbank og herfra styres USA’s pengepolitik.

I Chicago har de desuden et Money Museum og det skulle vi besøge. Vi skulle nu træde ind i denne magtfulde bygning. Det var ret vildt og med lidt ærefrygt. Vi gik indenfor og henvendte os til en meget bestemt, lidt sur kvinde ved en enorm skranke. Hun ville med det samme se vores pas eller kørekort. Det viste vi hende og herefter pegede hun på den dør, vi skulle ind ad.

Vores oplevelse af Money Museum

Vi blev efter at have åbnet døren, mødt af en sikkerhedsvagt som oplyste at vi og vores bagage skulle scannes ligesom i lufthavnen. Efter det var sket, var vi nu inde på museet. Vi blev med det samme glædeligt overrasket, for vi var nærmest de eneste gæster som havde fundet denne skjulte perle.

Money Museum the Federal Reserve Bank var super interessant at besøge. VI fik et godt indblik i den spændende historie om pengene og bankerne i USA. Der var masser af historiske mønter, sjove pengesedler og masser af interaktive aktiviteter, så bestemte et museum for alle aldre.

Vi kunne herinde se hvor meget 1.000.000 1 dollars sedler fyldte, fået taget vores eget billede sammen med en kuffert som indeholdt 1.000.000 dollars og der var også en lille film som bliver vist i biografen.

Money museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USAMoney museum the Federal Reserve Bank - Chicago, USA

Money museum the Federal Reserve Bank pengemuseet - Chicago, USA

En god oplevelse

Vi syntes at denne gratis oplevelse var rigtig god og anderledes. Den gav os et godt indblik i pengenes betydning og fortalte en unik historie om USA. En anderledes og helt gratis oplevelse i Chicago.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center