Magnificent Mile en lang shoppinggade – Chicago, USA

Magnificent Mile en lang shoppinggade beliggende i Downtown Chicago. Mile i navnet betyder gadens længde på de 1,6 km. startende fra Chicago River og løber op til Oak Street. På denne gade kan du virkelig shoppe igennem i en blanding af forretninger, butikscentre, hoteller og masser af skyskrabere. En gade som er en af de mest marekatte i Chicago.

Magnificent Mile - Chicago, USA

Magnificent Mile - Chicago, USA

Magnificent Mile - Chicago, USA

Magnificent Mile en lang shoppinggade

Magnificent Mile en lang shoppinggade som har 460 butikker, 275 restauranter, 51 hoteller og har et væld af sightseeing samt masser af underholdning. Desuden en masse attraktioner til de mere end 22 millioner årligt besøgende. Et shopping paradis med et varieret udbud af butikker. Gaden er velholdt ren og udsmykket med masser af blomster.

Water Tower som er Chicagos vartegn

Magnificent Mile en lang shoppingsgade hvor også  et af Chicagos vartegn “Water Tower” ligger. Water Tower som var færdig bygget i 1869. Det er en af de få bygninger som overlevede den store brand i 1871. En brand hvor store dele af Chicago by brændte ned.

Det 47 meter høje vandtårn blev bygget, for at kunne huse en stor vandpumpe, beregnet til at trække vand op fra Lake Michigan. Det er det næstældste vandtårn i USA og huser i dag Chicago Office of Tourism – kunstgalleri.

Byggestilen og udseende af vandtårnet er meget anderledes og det stikker sjovt ud blandt alle de omkringliggende skyskrabere, hvor John Hancock Center skyskraberen med sine 344 meter nok er det største modstykke.

 

Magnificent Mile - Chicago, USA

Magnificent Mile - Chicago, USA

En god oplevelse

Selve gaden er sjov at besøge med masser af liv, mennesker og butikker der prøvede at lokker kunderne ind med de mest mærkelige konkurrencer eller tilbud. Butikkerne er som de fleste i USA, med masser af mærkevarer forretninger og de sædvanlige koncept butikker. Magnificent Mile et fint sted, at få shoppet sin indkøb, fordi udbuddet er så stort

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.