Magnificent Mile en lang shoppinggade – Chicago, USA

Magnificent Mile en lang shoppinggade som ligger i Downtown Chicago. Mile i navnet, betyder gadens længde som er på 1,6 km. startende fra Chicago River og løber op til Oak Street. På denne gade, kan du virkelig shoppe igennem i en blanding af forretninger, butikscentre, hoteller og masser af skyskrabere. En gade som er en af de mest markante i Chicago.

Magnificent Mile - Chicago, USA

Magnificent Mile - Chicago, USA

Magnificent Mile - Chicago, USA

Magnificent Mile en lang shoppinggade

Magnificent Mile en lang shoppinggade med 460 butikker, 275 restauranter, 51 hoteller og den har desuden et væld af sightseeing samt masser af underholdning. Der er i gaden oplevelser og en masser af attraktioner, til de mere end 22 millioner årligt besøgende. Et shopping paradis med et varieret udbud af butikker. Gaden er velholdt, ren og smukt udsmykket med masser af blomster.

Chicago - Illinois, USA

Water Tower som er Chicagos vartegn

Magnificent Mile en lang shoppinggade, hvor også et af Chicagos vartegn “Water Tower” ligger. Water Tower var færdigbygget i 1869. Det er en af de få bygninger, som overlevede den store brand i 1871. En brand hvor store dele af Chicago by brændte ned.

Det 47 meter høje vandtårn blev bygget, for at kunne huse en stor vandpumpe, beregnet til at trække vand op fra Lake Michigan. Det er det næstældste vandtårn i USA og huser i dag Chicago Office of Tourism – kunstgalleri.

Byggestilen og udseende af vandtårnet er meget anderledes og det stikker sjovt ud blandt alle de omkringliggende skyskrabere, hvor John Hancock Center skyskraberen med sine 344 meter nok er det største modstykke.

Magnificent Mile - Chicago, USA

12 Postkort fra Chicago - USA

En god oplevelse

Selve gaden er sjov at besøge med masser af liv, mennesker og butikkerne, der prøvede at lokker kunderne ind med de mest mærkelige konkurrencer eller tilbud. Butikkerne er som de fleste i USA, med masser af mærkevarer forretninger og de sædvanlige koncept butikker. Magnificent Mile er et fint sted, at få shoppet sin indkøb, fordi udbuddet er så stort.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.