Monterey en hyggelig fiskerby – Californien, USA‏

Monterey en hyggelig fiskerby, som ligger ud til Stillehavet. Havet omkring byen, har et rigt dyreliv og her finder du også det berømte akvarium. Byen er måske mest kendt for sine hvalsafarier, Old Ficherman`s Wharf og den store søløvekoloni ude på molen. 

Monterey og omegn

Monterey - Californien, USA

Monterey en hyggelig fiskerby

Monterey en hyggelig fiskerby samtidig med at byen føles som en turistby. Centrum er samlet om en hyggelig gade med masser af restauranter og butikker. En gade, der fører dig ned til det hyggelige havneområde. Byen har kun ca. 27.000 indbyggere og den kendte forfatter John Steinbeck, har da også i en periode af sit liv, boet i Monterey.

Old Fisherman`s Whaft i Monterey

Havnen, molen og livet omkring er det store knudepunkt i Montery. Der er i byen ligesom i San Francisco et Fischerman’s Wharf med et stort moleområde. Her ligger der masser af butikker og fiskerestauranterne side om side med hinanden.

Her er der er rig mulighed for, at få smagsprøver imens du går på molen især deres clam chowder. Det er en suppe som primært består af kartofler og muslinger. Eller er der masser af mulighed for at kunne spise dagens friskfanget fisk eller skaldyr, på en af restauranterne. Der er også her, du kan finde de mange udbydere som tilbyder dig at tage med på hvalsafari. En oplevelse som vi kun kan anbefale dig at prøve.

Monterey - Californien, USA

Monterey - Californien, USA

Monterey - Californien, USA

Søløvekolonien

På en af de yderste moler holder en større søløvekoloni til. Her kan du komme helt tæt på dem. Vi bliver aldrig trætte af at studere de legesyge søløver. De giver altid gratis og utrolig god underholdning selv for voksne. De boltre sig i vandet som var det en leg, de larmer, dykker og er utrolig underholdene. Du kan kun blive i godt humør af, at kigge på disse legesyge dyr.

Hele området og byen, syntes vi er et rigtig rart sted at være selvom det selvfølgelig er meget turistet. Der er sog på trods af de mange mennesker, en stille og rolig, næsten idyllisk stemning.

Monterey og omegn

Monterey og omegn

Monterey - Californien, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.