Monterey en hyggelig fiskerby – Californien, USA‏

Monterey en hyggelig fiskerby, som ligger ud til Stillehavet. Havet omkring byen har et rigt dyreliv og her finder du også det berømte akvarium. Byen er måske mest kendt for sine hvalsafarier og den store søløvekoloni ude på molen. 

Monterey og omegn

Monterey - Californien, USA

Monterey en hyggelig fiskerby

Monterey en hyggelig fiskerby samtidig med at byen føles som en turistby. Centrum er samlet om en hyggelig gade med masser af restauranter og butikker. En gade der fører dig ned til det hyggelige   havneområde . Byen har kun ca. 27.000 indbyggere og den kendte forfatter John Steinbeck, har i en periode af sit liv også boet i Monterey.

Fisherman`s Whaft i Monterey

Havnen, molen og livet omkring den, er knudepunktet i Montery. Der er i byen ligesom i San Francisco et Fischerman’s Wharf med et stort moleområde. Her ligger der masser af butikker og fiskerestauranterne ligger side om side.

Her er der er rig mulighed for at få smagsprøver imens du går på molen især clam chowder. Det er en suppe som primært består af kartofler og muslinger. Eller er der masser af mulighed for at kunne spise dagens friskfanget fisk eller skaldyr, på en af restauranterne. Der er også her du kan finde de mange udbydere som tilbyder dig at tage med på hvalsafari. En oplevelse som vi kun kan anbefale dig.

Monterey - Californien, USA

Monterey - Californien, USA

Monterey - Californien, USA

Søløvekolonien

På en af de yderste moler holder en større søløvekoloni til. Her kan du komme helt tæt på dem. Vi bliver aldrig trætte af at studere de legesyge søløver. De giver altid gratis og utrolig god underholdning selv for voksne. De boltre sig i vandet som om det er en leg, de larmer, dykker og er utrolig underholdene. Du kan kun blive i godt humør af at kigge på disse dyr.

Hele området og byen synes vi var et rigtig rart sted at være selvom det selvfølgelig er meget turistet. Det er på trods af de mange mennesker, en stille og rolig næsten idyllisk stemning.

Monterey og omegn

Monterey og omegn

Monterey - Californien, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.