OnTrip.dk i pressen og medlem af Turistnetværket i Greve

OnTrip.dk i pressen og medlem af Turistnetværket i Greve, heldigere kan vi da ikke være. Mon ikke de fleste bloggere har en drøm om, at kunne gøre deres hobby til deres levevej? Vi har i hvert fald denne drøm. Men for at kunne virkeliggøre drømmen har vi en del spørgsmål, som vi gerne vil have svar på.

OnTrip.dk i pressen

Vi mødte op

Vi troppede derfor en dag i november op i Greve kommunes Erhvervscenter, som afholdt et informationsmøde for nye iværksættere.

Til informationsmødet var der udover interesserede iværksættere, også indkald en del rådgivere bl.a. en bankrådgiver, en advokat og en markedsføringskonsulent fra SKAT, som gerne ville dele ud af deres gode råd og erfaring. Efter mødet var der yderligere mulighed for individuel sparring med de fremmødte rådgivere i rådgivercafeen.

Informativt møde

Mødet var informativt og vi benyttede muligheden for sparring og talte med en advokat og markedsføringskonsulenten fra SKAT. Vi fik brugbar sparring og Birgit Schaldemose Norman som er Kommunikations- og Markedsføringskonsulent hos ErhvervsCentret Greve, lavede sideløbende et interview med os.

OnTrip.dk i pressen og medlem af Turistnetværket i Greve

ErhvervsCenter Greve kontaktede os

Efter vores besøg hos ErhvervCentret Greve har Birgit Schaldemose Norman skrevet en artikel om os, som er blevet offentliggjort tre steder:

Vi er utrolig stolte og glade over udgivelsen af artiklen og dermed være medvirkende til, at kunne sætte fokus på problemstillingerne, der er ved at ville være professionel blogger.

Vi er desuden blevet beviste om at ErhvervsCentret Greve har et stort hold af dygtige og kompetente mennesker, som heller end gerne vil hjælpe iværksættere der tænker på opstart af egen virksomhed.

OnTrip.dk i pressen

Medlem af Turistnetværket i Greve

I forbindelse med vores udgivne artikel er vi nu blevet inviteret indenfor i Greve kommunes turistnetværk.

Et netværk der er repræsenteret af repræsentanter fra ErhvervsCentret Greve, Erhvervschef og turistchef i Greve Tina Charlotte Koeffoed, kirken, repræsentanter fra de erhvervsdrivende i Greve og omegn, foreninger, Portalen, Greve museum og Fortet… bare for at nævne nogle, af de mange spændende deltagere i det store netværk.

Turistnetværket håber, at vi som bloggere ville kunne bidrage positivt og anderledes til omtalen af Greve kommune og alle dens tilbud. Vi har da også allerede efter vores første møde, skrevet et indlæg fra vores nærmiljø, Kildebrønde Frugtplantage.

OnTrip.dk i pressen og medlem af Turistnetværket i Greve

Vores lokalområde

Tidligere har vi også skrevet indlæg fra Greve og omegn, især anmeldelser fra cafeer og restauranter samt lagt billeder fra Greve på Facebook, Twitter og Instagram. Men regner med i fremtiden at sætte endnu mere fokus på, alle de spændende ting der kan opleves i Greve området. Vores egen lokalområde er en jo en anden rejsendes oplevelse.Vi er glade for, at blive inviteret indenfor i Turistnetværket og glæder os til fremtidige møder og ja, Greve området har masser af super spændende oplevelser, som bare ligger og venter på at blive oplevet. Greve kommune er desuden blevet udnævnt som årets kultursarvskommune.

OnTrip.dk i pressen og medlem af Turistnetværket i Greve

 Tidligere indlæg vi har skrevet om Greve

OnTrip.dk i pressen og medlem af Turistnetværket i Greve

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 71 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse:

Roadtrip omkring den engelske kanal

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center