Anmeldelse af Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland
Anmeldelse af Restaurant Elements som tilbød os hyggelige lokaler, dæmpet belysning, behagelige møbler og et smukt opdækket bord. Den yngste i selskabet havde fødselsdag, så det var nærliggende at afprøve vores hotel Tallink Riga’s restaurant Elements. Det var bestemt en meget positiv oplevelse
Lokalet
Vi blev modtaget af en venlig tjener på restaurant Elements, som ligger på hotel Tallink, som også var det hotel, hvor vi boede. Selve lokalet på restauranten var enormt og det var snedigt opdelt med florlette gardiner. Det var medvirkende til at rummet, ud over at være hyggeligt, også fik en lidt intim stemning. Vi fik anvist et bord ved vinduet, så vi dermed havde fornøjelsen af at kunne kigge ud på livet i gadebilledet.
Drikkevarer og appetizer
Vi fik et menukort og besluttede at vi til denne menu, ville bestille en flaske hvidvin. Tjeneren kom med en flaske og heldigvis en isspand, så resten af vores vin kunne være afkølet under middagen.
Køkkenchefen sørgede for at vi fik serveret en lille appetizer, lidt cremet ost med en reje og vi fik en brødkurv med flere forskellige slags brød, smør og sort salt. Lækkert og altid positivt i forhold til en anmeldelse af restaurant Elements.
Forretterne
Vi besluttede at bestille tre forskellige forretter.
- Den ene valgte en cæsar salat med stegt kyllingen. Friskt og lækkert med en fantastisk skøn dressing og lækre store parmesan flager. En rigtig velsmagende forret.
- Den anden i selskabet bestilte kaninpie som dekorativt blev serveret i en glaseret urtepotte. Den lille urtepotte indeholdt bønner, squash ost, kanin og en sprød bacon kiks.
- Den sidste i selskabet valgte catfish med gulerod og æble pure, rødbeder, krebs og hollandaisesovs.
Alle 3 forretter var rimelig lækre forretter, selvom kaninpien desværre ikke var det store hit.
Hovedretterne
Til hovedret besluttede vi, som vi tit gør, for at få så mange forskellige smags oplevelser som muligt. Derfor bestilte vi tre forskellige hovedretter.
- Den ene af os fik en bøf af kød fra New Zealand men majspuré, polenta, gulerødder, stegte kantareller og kål. En yderst velsmagende ret med perfekt tilberedt kød.
- Den anden ret var Bøf alla Lindstrøm burger i en hjemmelavet græskarbolle tilsat blåskimmelost. Til denne burger var der løg og tyttebær marmelade samt hjemmelavet kartoffel- og rødbede chips. Burgeren var supersaftig og velsmagende. De søde marmelader gav retten lidt kant, men chipsene var en anelse kedelige.
- Den tredje hovedret var Nordsø ørred med kantareller, rosenkål, romanesco puré og en skum lavet af østers. Lækkert, frisk og velsmagende.
Desserterne
Til dessert kunne to af os, slet ikke lade være med at vælge is som var en af deres signatur desserter. Vi fik en anretning smukt serveret på et fad med fire forskellige slags hjemmelavet is fra Element. En is der havde smag af solbær med chokolade småkager, den anden kaffesmag med vaffel, den tredje smag af butternut squash og den sidste is var en vanilje is. Det var virkelig en fest i munden og superlækkert.
Den tredje valgte en dessert der hed Milk and Honey endnu en signatur dessert hos Element. Vi kiggede dog lidt, da den blev serveret i det som lignede en fuglerede med to æg i men det viste sig at være en dessert.
Den bestod af creme brulee i bunden af fuglereden, det ene æg var en donut med smag af kirsebær og hindbær og det andet æg var sorbet med smag af multebær og limeblomst. Der var desuden en småkage til. En fantastisk dessert, som både var anderledes præsenteret og en af de bedste desserter vi har smagt.
Anmeldelse af Restaurant Elements
Vi havde en rigtig god madoplevelse på Restaurant Elements. Vi fik super lækker veltilberedt mad som også var lidt eksperimenterende. Desuden var det smukt samt fantasifuldt anrettet og servicen var i top. Vi kan kun anbefale dette sted, som for os var en rigtig god oplevelse med super god service.
- Adresse: Hotel Tallin – Elizabetes iela 24, Centra rajons.
- Læs her vores storbyguide Riga.
- Rejsetidspunkt september.
Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.
Annette Seier - OnTrip.dk
Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com
4 Comments
Add comment Annuller svar
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Det ser fantastiskt gott ut! Jag måste säga att jag börjar bli ganska sugen på att gå på någon lite bättre restaurang… Eftersom vi reser på budget detta år går vi sällan på restaurang, och när vi gör det blir det ofta ganska enkla och billiga ställen. När vi kommer hem till Stockholm och börjar jobba kanske det kan bli lite bättre restaurangbesök igen 🙂
Tak for jeres besøg og kommentar FREEDOMtravel 🙂 Det var rigtig god mand og smagte så skønt. Jeg kan godt forstå, når I er så lang tid væk at det selvfølgelig er på et budget og restaurant besøg kan hurtig blive en dyr post på budgettet. Vi synes at det er sjovt nogle gange at besøge de bedre restauranter og i Riga kan det også gøres for meget rimelige penge. Ja, selvfølgelig skal I på bedre restauranter når i kommer hjem igen 🙂
Hvor ser jeres mad bare rigtig lækkert. Jeg synes I har sans for at vælge nogen gode restauranter.
Nu ved jeg ikke hvem der tager billeder når I er afsted. Men stor ros til personen bag jeres mad billeder. Jeg synes selv billeder af mad kan være svære at tage og få den rette vinkel og lys driller ofte.
Tak for dit besøg og din kommentar Inger-Marie. Det var super lækkert og meget fantasifuldt mad vi spise på Elements. Vi bruger også tid på at finde nogle gode spisesteder når vi rejser. For os er det en del af at rejse 🙂 og tak 🙂
Tak tak Inger- Marie, det er mest Tore der tager billeder så rosen må gå til ham. Du har fuldkommen ret det er super svært at tage gode mad billeder, det driller tit. Som regel er der dårligt lys, gulligt lys eller næsten intet lys. Vi har med tiden faktisk erkendt at vi ofte kan tage de bedste billeder med vores Iphone, og ikke vores ellers fantastiske kamera. Vi synes tit at indendørs billeder bliver bedst med vores Iphone og bruger den ofte til det.