The Lion Habitat Ranch hvor løverne bor – Las Vegas, USA‏

The Lion Habitat Ranch hvor løverne bor, ligger i Las Vegas. Under vores tidligere besøg i Las Vegas har vi tit haft fornøjelsen af,at se de disse løver på MGM Grand Hotel & Casino. Løverne (som regel 2-4 stykker) var på MGM i et begrænset tidsrum, i løbet af dagen. Det er de ikke længere. Nu bor de på en ranch. 

The Lion Habitat Ranch, Las Vegas

The Lion Habitat Ranch hvor løverne bor

Tidligere på MGM, var løverne der sammen med en dyrepasser. De opholdte sig i et kæmpe glasbur, til gratis beskuelse for alle der havde lyst. En gratis attraktion, vi har haft stor fornøjelse af. Denne attraktion blev desværre lukket ned af MGM i slutningen af 2012, men alle løverne lever stadig, på en ranch ikke langt fra MGM. Imens de “optrådte” på MGM var denne ranch privat. Den er nu blevet åbent for offentligheden, primært for at tjene penge til føde og vedligeholdelse af dyrene.

Vores oplevelse på The Lion Habitat Ranch 

Efter at have kørt noget tid, fik vi øje på det meget lille skilt til ranchen. Vi drejede fra og ankom derefter til stedet. Der er rigtig mange løver på området omkring 50 stykker i en masse bure. Der var også i et af disse bure, som var kæmpestort, at der var nogle halvstore løve unger.

Herinde sad der en dyrepasser og legede med de 4 “teenageløver” eller det var måske mere dem som legede med ham. Imens han sad inde i buret, fortalte han om løverne. Om deres forskelligheder og at han tit var helt øm eller fik sår på hoved og armene fordi løverne slikkede ham. Deres tunger er nemlig som sandpapir. Ellers var der i de fleste bure kun 2 løver og for meste en han og hun.

The Lion Habitat Ranch, Las Vegas

Løvernes Badedag

Der var så heldigvis den dag, hvor vi var der, at en del af løverne havde deres store vaskedag. Det store badeshow af løverne, foregik i et lokale i udkanten af området. Et område, som er specielt indrettet til dette. Her var der nogle løver som allerede var blevet vasket og nu lå de afventende i et lille bur, til de var tørre igen.

At tørre en løvepels, selv i et ørkenklima tager op til 4 timer. I et af burene var der 4 meget nuttede, ikke særlig gamle løveunger. De var blevet helt trætte af alt det vaskeri og var faldet i søvn. De var super nuttede og lignede slet ikke små rovdyr.

The Lion Habitat Ranch, Las Vegas

The Lion Habitat Ranch, Las Vegas

The Lion Habitat Ranch, Las Vegas

The Lion Habitat Ranch, Las Vegas

Vi havde et par hyggelige timer

Vi have et par hyggelige timer på The Lion Habitat Ranch hvor løverne bor. De så alle ud til at de trives. Det er dog altid vemodigt at se store smukke dyr, lukket inde i metalbure. Bure der ligner en basketballbane midt i New York uden grønt og kun hårdt beton.

OBS: For at kunne få adgang udover betalingen, er der nogle betingelser som du skal underskrive. I dokumentet skriver du under på, at The Lion Habitat Ranch fralægger sig ethvert ansvar, hvis der skulle ske dig noget.

Bemærk: Der er begrænset åbningstider.

  • Sommer fra den 4 juli: torsdag -mandag fra 10 til 14.
  • Vinter fra den 20 oktober: fredag- mandag fra 11-15.

Vi havde en dejlig dag sammen med løverne.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.