Tip til besøg i Macau

Tip til besøg i Macau, som vi hermed giver videre, til dig. Du skal helst besøge Macau i hverdagene og for alt i verden prøve at udgå weekenderne. Der er også mange mennesker på besøg, i forbindelse med de kinesiske helligdage.

Tip til dit besøg i Macau

Tip til besøg i Macau

Vi har prøvet begge dele, at besøge Macau i hverdagen, men også i weekenden og vi er slet ikke i tvivl om, hvad vi foretrækker. Da vi besøgte Macau i hverdagen, havde vi det hele næsten for os selv. Det er helt klart noget vi fortrækker og vi er glade for at have oplevet Macau, uden alle menneskerne.

Vi har også besøgt Macau over en weekend og det gør vi aldrig igen. Et besøg i en weekend eller på de kinesiske helligdage, var desværre lidt af et mareridt. Vi oplevede at besøge den gamle portugisiske bydel i en weekend og der var stuvende fyldt af mennesker. Der var så mange mennesker, at vi gik i gåsegang, skulder mod skulder og kunne næsten ikke trække vejret. Det var ret ulideligt, især hvis man lider af bare lidt af klaustrofobi eller ikke har lyst til at komme i tæt berøring af hundredvis af kineserier.

Hotellerne og priserne

Der er desuden den anden fordel ved hverdagene og det er hotellerne. Prisen på hotelværelserne, er mere en dobbelt så dyr i weekenden end de er til hverdag. Desuden kan du også få det hotel du gerne vil have, hvorimod de fleste i weekenden, ofte er udsolgt.

Planlæg dit besøg

Altså hvis du er fristet til at besøge Macau, så undgå for alt i verden at tage dertil over en weekend. Prøv at planlægge dit besøg over hverdagene hvor tirsdag – torsdag, er de bedste dage at besøge Macau. Her vil du opleve at kunne bevæge dig rundt, få billigere hotel, plads på restauranterne og se alle seværdighederne i fred og ro.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.