Tip til transport i Moldova

Vi giver hermed vores tip til transport i Moldova. En pålidelig, punktlig og utrolig serviceminded chauffør. Han kan for rimelige penge og med en behagelig kørsel, transportere dig rundt til Moldovas seværdigheder. Desuden kan han med hans store viden om landet, give dig masser af insider tips.

Tip til transport i Moldova

Carpoint

Carpoint ejes af Corneliu Scurtu. Han både udlejer biler men agerer også chauffør og guide. Han er tilmed certificeret guide.

Han taler:

  • Rumænsk
  • Russisk
  • Tysk
  • Engelsk

Vores erfaring med Carpoint og Corneliu

Grunden til, at vi giver vores tip til transport i Moldova, er fordi vi havde en utrolig positiv oplevelse. Corneliu var vidende, stolt af sit land og viste – og fortalte glædeligt om det. Han viste os sider og steder i Moldova som vi ellers aldrig ville have oplevet.

Han var punktlig, kørte behagelig og overholdt aftaler. Dette foruden at han var utrolig behageligt og godt selskab. Vi havde mange gode timer sammen med ham og han havde altid lige en snack med til os. Desuden var han miljøbevidst og kørte på gas.

Vores ture med Corneliu

Vi var på en del ture med Coneliu og prisen for disse ture aftalte vi på forhånd og det var bestemt meget rimelige priser.

  • Han hentede os i lufthavnen. Her stod han med et skilt med vores navne på og kørte os til vores hotel. Pris: DKK 100
  • Vi var på en heldagstur med ham til Transnistria. Her var hans kendskab til landet til stor hjælp for os. Han har selv boet der i 10 år, foruden at han også kunne tale russisk som der tales i Transnistria. Pris: DKK 500
  • En anden heldagstur som startede tidligt og først sluttede kl. 21. Her var vi rundt i Moldova og så kloster, kirker og smuk natur samt et besøg til en underjordisk vinkælder. DKK 500
  • Han kørte os fra vores hotel til lufthavnen, da vi skulle hjem. DKK 70

Bonus info: Vi gav ham desuden drikkepenge.

Tip til transport i Moldova

Dette er vores tips til transport i Moldova. Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til en chauffør og guide som elsker sit land. Det var desuden mulighed for, at leje biler hos Carpoint og selv køre rundt i landet.

Kontakt info

  • Mail adresse: corneliuscurtu@gmail.com

Tip til transport i Moldova

  • Rejsetidspunkt december/januar

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center