3 gode restauranter i Bristol – England

Vi giver dig hermed, et bud på 3 gode restauranter i Bristol. Det er meget forskellige oplevelser, lige fra simpelt streetfood til en mere avanceret tasting menu. Dermed er vores bud på madoplevelser i Bristol varieret og der er noget for enhver pengepung.

3 gode restauranter i Bristol – England

Pieminister – Det billige valg

Ved Bristols ældste marked St. Nicolas Market, finder du Pieminister som er den første af 3 gode restauranter i Bristol. Det var nu ikke ligefrem en restaurant men mere en bod. Stedet ligger i en gade langs med markedshallen og her finder du, ud over Pieminister, også masser af andre boder. Dermed er der rig mulighed for at smage streetfood i Bristol.

Pieminister har lavet pies siden 2003 og har fået adskillelige anerkendelser for dem. Ved siden af boden, var der borde og stole så du kan sidde og spise dit måltid, samtidig med at du nyder den charmerende stemning. Der var masser af muligheder for forskellige pies og tilbehør. Du kan desuden vælge om din pie skal være kold eller varm.

Jeg besøgte stedet ved frokosttid, da stedet lå i kort afstand fra Mercure Bristol Grand Hotel, hvor jeg boede. Jeg bestilte, en varm pie med kylling og dertil den klassiske engelske ærtemos. Den fik jeg sammen med et glas vand.

Hvordan var maden på Pieminister

Et godt måltid mad, lige tilpas til en frokost og for mig, en rigtig god måde at smage en af Englands klassiker på. Udover det var udmærket mad, var stemningen nok den allerbedste oplevelse.

 • Pris for måltidet DKK 68 for en person.
 • Stjerner: Vi giver 3 ud af 5 stjerner.
 • Adresse: 24 Stokes Croft,

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

The Florist  – Det midterste valg

Den anden af 3 gode restauranter i Bristol er The Florist. Det er en forholdsvis ny restaurant og allerede ved indgangen til stedet, ved du at det er noget særligt. Her bliver du nemlig mødt, af blomster overalt og med et forstår du hvorfor restauranten hedder The Florist.

Restauranten ligger i et gammelt hus og er i 3 etager. Nederst er der et hyggeligt barområde med en stor skydedør i glas. Her kan du så sidde og nyde en drink og følge med i livet der leves ude på gaden. Herefter går du en etage op, hvor du finder en modtagelse men en sød besked.

Youre being led up the Garden Party

Jeg blev venligt modtaget af en ung kvinde og herefter ført op til den øverste etage af de små snirklede trapper. Oppe på den øverste etage, åbnede der sig et smukt syn og jeg fik en fantastik udsigt over hele Bristol.

Indretningen på The Florist var blomster og de var alle steder. I loftet, på væggene og på bordet. Ja selv maden blev pyntet med blomster. Stilen var lidt bohemeagtigt med hvidmalede møbler og jeg syntes at der var rigtig hyggeligt.

Den venlige tjener serverede en karaffel postevand for mig og jeg bestilte en cocktail som var Schoodlepip gin med lyserød grapefrugt. Til cocktailen fik jeg lunt brød med dyppelse af olie, honning og hummus. Min middag bestod af:

 • Forret – Hjemmelavet hummus med ristede græskarkerner, ristede rød pebersovs og dertil ristet fladbrød.
 • Hovedret – Hængende kebab. Ja, det var en kebab som blev serveret på et spyd som hængte. På spyddet var der marineret grillet kylling og peberfrugt. Dertil blev der serveret krydret pomme frites.

Hvordan var maden på The Florist?

Maden var frisk, lækker og veltilberedt. Det var en god madoplevelse og jeg vil da gerne komme igen. Omgivelserne, servicen og stemningen på dette sted var rigtig god.

 • Pris for måltiden DKK 140 for en person – cocktailen DKK 85.
 • Stjerner: Vi giver 4 ud af 5 stjerner.
 • Adresse: 69 Park St.

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

Old Market Assembly – Det dyre valg

Den tredje, af 3 gode restauranter i Bristol, er Old Market Assembly & Wardrobe Theater. Udefra ligner det ikke et sted, du umiddelbart ville gå ind. Det ser faldefærdigt og slidt ud men det skal du ikke lade dig narre af.

Når du træder indenfor, bliver du mødt af et kæmpestort lokale og i det, er der opstillet lange plankeborde. Stedet er også et teater og der er jævnligt forskellige former for optræden. Lokalet er råt, med en stor bar på den ene side og en balkon hvor der også er opstillet borde.

Jeg blev placeret ved det lange bord sammen med de andre gæster og stemningen var super god. Der var pakket med mennesker som alle skulle spise dagen tasting menu som var dedikeret til sommeren.

Menuen bestod af 6 retter dertil var der 3 forskellige slags drikkevarer.

 • Gazpacho med agurk.
 • Pocheret æg, grønne asparges med lidt chips til. Dertil en frisk agurkedrink.
 • Makrel ceviche på en bund af majs og agurk. Dertil creme fraiche og sprøde taco.
 • Svinemedaljon, kartoffel røsti, løgpure og rucola. Dertil et glas rødvin.
 • Marinerede jordbær med creme og shortbread. Dertil en sommervin cocktail.
 • Gedeost, chuckney og kiks.

Hvordan var maden på Old Market Assembly

Maden var super lækker, de forholdsvis små anretninger var hver en madoplevelse. En middag, der var en fest i munden og en fryd for øjet. Stemningen, stedet og maden var en oplevelse og ikke kun en middag. Selvom det var den dyreste af 3 gode restauranter i Bristol var det bestemt en billig oplevelse. Det var et af de bedste måltider, jeg længe har smagt og stedet får den bedste anbefaling fra mig.

 • Pris for hele tasting- menuen DKK  255 for en person.
 • Stjerner: Vi giver 5 stjerner ud af 5.
 • Adresse:  25 West Street

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

3 gode restauranter i Bristol – England

 • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.