Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel – Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel som lå supercentral i Bristol. Det 4-stjernet hotel, er en smuk gamle bygning, som tilbød lækre værelser med en anderledes indretning. Et hotel som havde 500 stykker af street art, fra lokale kunster på værelserne og andre steder på hotellet.

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Placering af Mercure Bristol Grand Hotel

Mercure Bristol Grand lå i centrum af Bristol, lige ved siden af gågaden i den gamle bydel. Der var kort afstand til banegården, shoppingscentre, parkområder og kanalerne. Et rigtig godt centralt udgangspunkt, for at opleve de fleste seværdigheder, som jeg kunne gå til og dermed skulle jeg ikke, bruge tid på transport.

Ankomsten til Mercure Bristol Grand Hotel

Efter en times kørsel med lufthavnsbussen fra lufthavnen, ankom jeg til banegården. Herfra var der en kilometer til hotellet. Jeg blev glædeligt overrasket, for lige her midt i den pulserende by Bristol lå en smuk gammel bygning og her skulle jeg bo.

Jeg trådte indenfor, nød at kigge på street art i lobbyen, de farverige møbler og det smukke lysindfald, fra de små men mange vinduer. Jeg gik hen receptionen, tjekkede ind og fik en utrolig venlig betjening. Jeg følte mig med det samme velkommen og det har jo altid en positiv indvirkning på en anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel.

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Værelset på Mercure Bristol Grand Hotel

Jeg har fået et værelse på 2 sal og tog elevatoren op. Jeg nød kunsten på væggene, inden jeg trådte indenfor i mit værelse.

Indretningen

WOW jeg har da aldrig set et lignende værelse før og jeg var med det samme, vild med mit værelse. Det var enormt, der var højt til loftet, det var malet i en afdæmpet olivengrøn farve og virkede hyggelig. Det som gjorde værelset anderledes, var farveren, for her var der virkelig leget med dem. En spraglet lænestol, orange ben på natbordene, street art på væggene, blå natlamper og et bord i gul og brune nuancer.

Værelset indehold

Der var en stor behagelig dobbeltseng, natborde, en lænestol, skrivebord med stol, en sengebænk, opbevaring, tv og Wi-Fi som virkede på hele hotelområdet. Der var en Nespresso maskine, aircon, tøfler og morgenkåbe. Badeværelset var holdt helt i hvidt, det var stort og lækkert med et enormt bruseområde og to slags brusere.

Et lækkert, meget rent værelse med et stort vindue med udsigt til gaden og det bar tydeligt præg af, at det for nyligt var renoveret. Et sådant værelse, kan kun give en god anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel.

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Faciliteterne på Mercure Bristol Grand Hotel

På hotellet var der et lækkert lobbyområde, indendørs swimmingpool, fitness, spa og jazucci. Der var en bar og en restaurant. Det var også muligt at parkere på stedet mod et gebyr på GBP 10,50.

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Morgenmaden

Der var inkluderet morgenmad i mit ophold og opholdet i morgenmadsrestauranten, var en oplevelse i sig selv. En hyggelig, anderledes og lækker restaurant hvor der var leget med forskellige sidde muligheder. Jeg kunne sidde højt, lavt eller ved et almindeligt bord.

Morgenmaden var lækker med masser af muligheder for varme og kolde retter, juicer, yoghurt frugt og kager. Det var meget indbydende præsenteret og det var første gang, jeg havde set så mange glutenfri produkter.

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Mit andet besøg og en skuffelse

Jeg boede i første omgang 2 nætter på Mercure Bristol Grand Hotel og var vild med stedet. Jeg var ikke i tvivl, en anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel ville være i top men… jeg kom tilbage der blev jeg faktisk lidt skuffet. Beliggenheden og faciliteterne var jo de sammen men det var værelset ikke.

Anden gang fik jeg et værelse i bunden af bygningen. Det var mørkt og stadig opgraderet men de sidste finesser var ikke fulgt med og værelset var en væsentlig dårlige standard en mit første værelse. Der var heller ikke højt til loftet og min elskede Nespresso maskine var blevet erstatter af en elkedel og neskaffe. ØV!

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel

Hotellet havde en super beliggenhed. Det var anderledes indretning med lækre værelser. Det er et godt bud, på overnatning midt i centrum af Bristol hvor du kan gå til alle attraktionerne. Der var usædvanlig lækker morgenmad, god service og jeg kan da som udgangspunkt kun give en god anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel. Det som trækker ned, er forskellene på værelserne hvor kvaliteten ikke var den sammen og det faktum, at der over weekenden blev holdt fest i den store konferencesal,hvilket medvirkede til masser af larm til ud på de sene nattetimer.

Det bliver 4 stjerner ud af 5.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Anmeldelse af Mercure Bristol Grand Hotel - Bristol, England

  • Ophold 3 nætter.
  • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.