Anmeldelse af Café Esplanada Wynn – Macau

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn som er et godt bud på rigtig god morgenmad. Det er rigtig svært, at finde gode steder med god morgenmad i Macau, eller for den sag i hele Kina. De fleste besøgende er kinesere, så derfor består morgenmaden som regel af kineser morgenmad, som ikke er vores smag.

Wynn Macau

Lokalet

Vi var heldige, at få rigtig god morgenmad på Café Esplanada Wynn og selvom det er i den dyre ende af skalaen, var det alle pengene værd hvilket vores anmeldelse af Café Esplanada Wynn også afspejler.

Selve betjeningen var i top. Tjenerne gik rundt om os og der var hvide duge på bordene samt stofservietter. Så selvom stedet kalder sig for en café, er der ikke meget café over Cafe Esplanada Wynn. Udsigten var til et grønt område med en stor swimmingpool og der var desuden mulighed for at kunne sidde udenfor.

Morgenmaden

På Cafe Esplanada Wynn tilbydes morgenmad hele dagen med mulighed for enkel retter eller mere kombinerede menuer. Der er rigtig mange ting at vælge imellem, så hver gang vi har besøgt stedet, har det været begrænsningens kunst.De par gange vi har været der, har vi spist forskelligt.

  • Frugtfad bestående af smukt dekoreret og udskåret mango, vindruer, jordbær, kiwi, papaya og dragefrugt. Alt sammen smukt, friskt og super lækkert.
  • Røræg med stegte kartofler, pølser og stegt tomat.
  • Spejlæg med stegte kartofler og canadisk bacon
  • Æg benedict.
  • Blåbær pandekager med friske bær og sirup.

Til ægge retterne var der desuden en brødkurv.

Alle tingene har været yderst velsmagende, veltilberedt og er blevet nydt det til fulde. Derfor kan vi kun, give en god anmeldelse af Café Esplanada Wynn. Vi har også prøvet deres friskpressede juicer, fantastisk og deres cafe latte, som også var god. Det var virkelig en god oplevelse og vi nød virkelig at få usædvanlig lækker morgenmad.

Wynn Macau

Wynn Macau

Wynn Macau

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Aftenbuffet- Café Esplanada Wynn

Efter flere gange med god morgenmad, besluttende vi også at prøve deres aftenbuffet. Der var alt hvad vi kunne ønske os. Det var især det store udvalg af skaldyr, som vi var ret vilde med. Der var bl.a. halve hummere, kongekrabber, store rejer, krebs og muslinger.

Desuden var der supper, masser af forskellige slags brød, utallige varme rette og sushi. Dessertbordet var nærmest overdrevet med frugt, kager, chokoladefontæne og i anledningen af påsken, selvfølgelig påskeæg.

Buffen var en god oplevelse. Ingen tvivl om at det var kvalitetsmad tilberedt rigtig lækkert.

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn

Servicen og omgivelserne var også helt i top. Dette sted kan vi kun anbefale, selvom det er i den dyre ende af prisskalaen og vores anmeldelse af Café Esplanada Wynn er derfor meget positiv.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.