Anmeldelse af Café Esplanada Wynn – Macau

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn som er et godt bud på rigtig god morgenmad. Det var rigtig svært at finde steder, med god morgenmad i Macau, eller for den sag i hele Kina. De fleste besøgende var kinesere, så derfor består morgenmaden som regel af kineser morgenmad, som ikke lige er vores smag.

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Lokalet

Vi var heldige at få rigtig god morgenmad, på Café Esplanada Wynn og selvom det var i den dyre ende af skalaen, var det alle pengene værd. Det vil vores anmeldelse af Café Esplanada Wynn også afspejle.

Selve betjeningen var i top. Tjenerne kredsede rom os og bordene var fint dækket med hvide duge samt stofservietter. Selvom stedet kalder sig for en café, var der ikke meget café over Cafe Esplanada Wynn. Udsigten var til et grønt område med en stor swimmingpool og der var desuden mulighed for at kunne sidde udenfor.

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Morgenmaden

På Cafe Esplanada Wynn tilbydes morgenmad hele dagen med mulighed for enkel retter eller mere kombinerede menuer. Der var rigtig mange ting at vælge imellem, så hver gang vi har besøgt stedet, har det været begrænsningens kunst. De par gange vi har været der, har vi spist forskellige ting.

  • Frugtfad bestående af smukt dekoreret og udskåret mango, vindruer, jordbær, kiwi, papaya og dragefrugt. Alt sammen smukt, friskt og superlækkert.
  • Røræg med stegte kartofler, pølser og stegt tomat.
  • Spejlæg med stegte kartofler og canadisk bacon
  • Æg Benedict.
  • Blåbær pandekager med friske bær og sirup.

Til æggeretterne var der desuden en brødkurv.

Alle tingene har været yderst velsmagende, veltilberedt og blev nydt. Derfor kan vi kun, give en god anmeldelse af Café Esplanada Wynn. Vi har også prøvet deres fantastiske friskpressede juicer og deres cafe latte, som også var god. Det var virkelig en god oplevelse og vi nød virkelig at få usædvanlig lækker morgenmad.

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Aftenbuffet- Café Esplanada Wynn

Efter flere gange med god morgenmad, besluttende vi også at prøve deres aftenbuffet. Der var alt hvad vi kunne ønske os. Det var især det store udvalg af skaldyr, som vi var ret vilde med. Der var bl.a. halve hummere, kongekrabber, store rejer, krebs og muslinger.

Desuden var der supper, masser af forskellige slags brød, utallige varme rette og sushi. Dessertbordet var nærmest overdrevet med frugt, kager, chokoladefontæne og i anledningen af påsken, selvfølgelig påskeæg.

Buffen var en god oplevelse. Der var ingen tvivl om, at det var kvalitetsmad og det var tilberedt rigtig lækkert.

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn

Servicen og omgivelserne var også helt i top. Dette sted kan vi kun anbefale, selvom det er i den dyre ende af prisskalaen og vores anmeldelse af Café Esplanada Wynn er derfor meget positiv. En godt alternativ til kinesisk morgenmad – og eller et aftensmåltid. Cafeen har selvfølgelig adskillige andre retter på deres menukort som var stort og varieret.

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn - Macau

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.