Anmeldelse af Café Esplanada Wynn – Macau

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn som er et godt bud på rigtig god morgenmad. Det er rigtig svært, at finde gode steder med god morgenmad i Macau, eller for den sag i hele Kina. De fleste besøgende er kinesere, så derfor består morgenmaden som regel af kineser morgenmad, som ikke er vores smag.

Wynn Macau

Men vi var heldige, at få rigtig god morgenmad på Café Esplanada Wynn og selvom det er i den dyre ende af skalaen, var det alle pengene værd hvilket vores anmeldelse af Café Esplanada Wynn også afspejler.

Lokalet

Selve betjeningen er i top. Tjenerne vimsede rundt om os og der er hvide duge på bordene samt stofservietter. Så selvom stedet kalder sig for en café, er der ikke meget café over Cafe Esplanada Wynn. Udsigten er til et grønt område med en stor swimmingpool og der er desuden mulighed for at kunne sidde udenfor.

Morgenmaden

På Cafe Esplanada Wynn tilbyder de morgenmad hele dagen med mulighed for enkel retter eller mere kombinerede menuer. Der er rigtig mange ting at vælge imellem, så hver gang har det været begrænsningens kunst.

Vi har været forbi et par gange og spist forskelligt, herunder et frugtfad bestående af smukt dekoreret og udskåret mango, vindruer, jordbær, kiwi, papaya og dragefrugt. Alt sammen smukt håndudskåret, friskt og super lækkert.

Vi har spist røræg med stegte kartofler, pølser, stegt tomat, stegte kartofter og canadisk bacon. En af gangene bestilte vi blåbær pandekager og æg benedict. Til dette fik vi en brødkurv med ristet toastbrød og smør.

Alle tingene har været yderst velsmagende, veltilberedt og vi har nydt det til fulde og kan derfor kun give en god anmeldelse af Café Esplanada Wynn. Vi har også prøvet deres friskpressede juicer, fantastisk og deres cafe latte, som også var god. Det var virkelig en god oplevelse og vi nød virkelig at få usædvanlig lækker morgenmad.

Wynn Macau

Wynn Macau

Wynn Macau

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Aftenbuffet- Café Esplanada Wynn

Efter flere gange med god morgenmad, besluttende vi også at prøve deres aftenbuffet. Der var alt hvad vi kunne ønske os. Det var især det store udvalg af skaldyr, som vi var ret vilde med. Der var bl.a. halve hummere, kongekrabber, store rejer, krebs og muslinger.

Desuden var der supper, masser af forskellige slags brød, utallige varme rette og sushi. Dessertbordet var nærmest overdrevet med frugt, kager, chokoladefontæne og i anledningen af påsken, selvfølgelig påskeæg.

Buffen var en god oplevelse. Ingen tvivl om at det var kvalitetsmad tilberedt rigtig lækket.

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Café Esplanada Wynn - Macau 2015

Anmeldelse af Café Esplanada Wynn

Servicen og omgivelserne var også helt i top. Dette sted kan vi kun anbefale, selvom det er i den dyre ende af prisskalaen og vores anmeldelse af Café Esplanada Wynn er derfor meget positiv.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.