Anmeldelse af Golden Nugget – Laughlin, USA‏‏

Anmeldelse af Golden Nugget som blev valgt pga. hotellets beliggenhed. Det ligger helt ned til floden i Laughlin og vi havde læst gode anmeldelser om stedet, så vi så fem til at bo her. Vi har tidligere boet på et hotel med samme navn i Downtown Las Vegas, så vi var spændte på om der var nogle lighedspunkter og om kvaliteten var den samme.

Golden Nugget

Golden Nugget, Laughlin

Golden Nugget, Laughlin

Golden Nugget, Laughlin

Golden Nugget, Laughlin

Værelset

Vi tjekkede ind på Golden Nugget og fik tildelt to værelser på 4. sal. Begge vores værelser indeholdende 2 queen size senge, skrivebord og en reol med et mindre fladskærms tv. Der var opbevaring og et badeværelse med kar og dermed øvelsen op i karet for at bruse dig.

Værelserne var meget slidte og lignede noget der engang havde været flot, men som bestemt ikke er det mere. Air-con kunne slet ikke følge med i det varme ørkenklima, hvor dagtemperaturen snildt nåede over 40 grader.

Vi var en lidt skuffet, for vi havde nok regnet med at værelserne var mere lækre og at de i det mindste kunne holdes på en nogenlunde menneskelig temperatur med det var desværre ikke tilfældet.

Faciliteter

På hotellet, som ligger smukt ned til floden er der en udendørs swimmingpool, rimelig stort spilleområde og masser af restauranter.

Vi prøvede to af deres spisesteder. Den ene som var “Bubba Gump Shrimp Co.” som er en kæderestaurant og er placeret så vi kunne sidde på en terrasse ovenpå floden. Maden vi fik var udmærket, men udsigten var bedre. Vi nød at sidde på terrassen, som var bygger ovenpå floden. Her kunne vi rigtig nyde den smukke udsigt.

Derudover besøgte vi også deres steakhouse “Saltgrass” som slet ikke nåede niveauet som de gode steakhouse i Las Vegas.  Maden var udmærket og regningen var et godt stykke under det tilsvarende i Las Vegas.

Golden Nugget, Laughlin

Golden Nugget, Laughlin

Anmeldelse af Golden Nugget

Vores anmeldelse af Golden Nugget i Laughlin er desværre ikke særlig positiv. Faciliteterne og udendørsarealer var der intet at klage på men værelset ….. Et værelse som var slidt, umoderne og hvor der var en aircon som slet ikke kunne køle vores værelse ned, holder slet ikke.

Vi giver kun 2 ud af 5 stjerner

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.