Anmeldelse af Golden Nugget – Laughlin, USA‏‏

Anmeldelse af Golden Nugget som blev valgt pga. hotellets beliggenhed. Det ligger helt ned til floden i Laughlin og vi havde læst gode anmeldelser om stedet, så vi så frem til at bo her. Vi har tidligere boet på et hotel med samme navn i Downtown Las Vegas, så vi var spændte på om der var nogle lighedspunkter og om kvaliteten var den samme.

Anmeldelse af Golden Nugget - Laughlin, USA‏‏

Værelset

Vi tjekkede ind på Golden Nugget og fik tildelt to værelser på 4. sal. Begge vores værelser indeholdt 2 queen size senge, skrivebord og en reol med et mindre fladskærms-tv. Der var opbevaring og et badeværelse med kar og dermed øvelsen op i karet for at bruse dig.

Værelserne var meget slidte og lignede noget der engang havde været flot, men som bestemt ikke var det mere. Air-con kunne slet ikke følge med i det varme ørkenklima, hvor dagtemperaturen snildt nåede over 40 grader.

Vi var lidt skuffet, for vi havde nok regnet med at værelserne var mere lækre og at de i det mindste kunne holdes på en nogenlunde menneskelig temperatur med det var desværre ikke tilfældet.

Anmeldelse af Golden Nugget - Laughlin, USA‏‏

Anmeldelse af Golden Nugget - Laughlin, USA‏‏

Anmeldelse af Golden Nugget - Laughlin, USA‏‏

Faciliteterne

På hotellet, som lå smukt ned til floden var der en udendørs swimmingpool, rimelig stort spilleområde og masser af restauranter.

Vi prøvede to af deres spisesteder. Den ene var “Bubba Gump Shrimp Co.” som er en kæderestaurant og den var, placeret så vi kunne sidde på en terrasse ovenpå floden. Maden vi fik var udmærket, men udsigten var bedre. Vi nød at sidde på terrassen, som var bygget ovenpå floden. Her kunne vi rigtig nyde den smukke udsigt.

Derudover besøgte vi også deres steakhouse “Saltgrass” som slet ikke nåede niveauet som de gode steakhouse i Las Vegas. Maden var udmærket og regningen var et godt stykke under det tilsvarende i Las Vegas.

Der var også fra hotellet en lille bro nede ved floden, hvor det var muligt at tage en vandtaxa til de andre kasinoer på floden.

Anmeldelse af Golden Nugget - Laughlin, USA‏‏

Anmeldelse af Golden Nugget - Laughlin, USA‏‏

Anmeldelse af Golden Nugget

Vores anmeldelse af Golden Nugget i Laughlin er desværre ikke særlig positiv. Faciliteterne og udendørsarealer var der intet at klage på men værelset ….. Et værelse som var slidt, umoderne og hvor der var en aircon som slet ikke kunne køle vores værelse ned, holder slet ikke.

Vi giver kun 2 ud af 5 stjerner.

Du kan her bestille dit ophold på Golden Nugget [reklamelink]

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Anmeldelse af Golden Nugget - Laughlin, USA‏‏

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.