Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways som var udsøgt luksus i luften. Brede lækre sæder, der kunne omformes til en seng, god underholdning og en forplejning samt service, som var ud over det sædvanlige. Det var ikke bare en flyvning med en oplevelse.

Royal Silke Class – Thai Airways: København-Bangkok (flyvetid 10.35 timer)

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Check-in

Vel ankommet til CPH, gik jeg hen til selvbetjeningsautomaten og tjekkede ind. Da automaten spyttede billetten ud, troede jeg ikke mine egne øjne. WOW – jeg var blevet opgraderet til Royal Silk Class som er Thai Airways svar på Business Class. Med en 10 timers flyvning foran mig, føltes det som at vinde i lotteriet.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Bagage og lounge

Jeg afleverede min bagage og fik den røde mærkat på som jeg elsker, ” prioritet” som medfører at min bagage, kommer på bagagebåndet før de andre i Bangkok. Min nyerhvervet billet, gav også adgang til loungen, så der var jeg lige et smut forbi og få lidt at drikke.

Lidt fakta om Royal Silke Class

 • Der er sæder i rækker med 2 pladser ved siden af hinanden, i midten af flyet. Ude i siderne var der kun et enkelt sæde.
 • Der er et stort bred sæde som kan lægges ned, så det bliver til en seng.
 • Der bliver udleveret lækre høretelefoner.
 • Du får en lille taske som indeholder creme, læbebalsam, tandbørste og creme.
 • Du får sutsko, en pude og et tæppe.
 • Du får en 40 cm. bred skræm foran dit sæde
 • Du kan vælge mellem 100 forskellige slags musik, film og tv-kanaler.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Servicen

Det som kun kan give en god anmeldelse af Royal Silk Class er servicen. Fra det øjeblik jeg trådte ind i flyet, blev jeg serviceret. Stewardessen var over mig hele tiden og satte en ære i, at kunne huske mit navn.

Det var så fedt og jeg havde da næste også lige sat mig, på et sæde med en ved siden af mig, så stod hun og spurgte:

Hvad ønsker fru Seier at drikke?

Jeg bad om champagne og vi blev samtidig enige om, at der var ok, at jeg flyttede over på pladsen ud til vinduet, hvor der kun var et sæde. Nu sad jeg her, spiste mine lune nødder, drak min champagne og kiggede ud ad vinduet. Jamen så bliver det, da ikke meget bedre.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Middagen

Efter lidt tid i luften fik jeg både menukort til mad og vin. Jeg valgte min mad og derefter kom der varme, våde servietter til hænderne og mit bord, fik hvid dug på. Derefter fik jeg første ret, som selvfølgelig blev serveret med salt og peberbøsser, på rigtig porcelæn og med rigtig kniv og gaffel. Dertil en stofserviet og et vinglas.

Forretten

Forretten var Foie gras med friske æbler og, salat og en cremefraiche dressing. Desuden var der hvidløgsbrød.

Jeg fik til forretten en lækker hvidvin.

 • En særpræget forret og Foie gras, bliver aldrig min livret.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Hovedret

Her var der 3 valg og jeg valgte en thailandsk ret, Samrab Thai. Oksekød, grøn karry, grønsager, ris og indbagt krabbekød. Desuden en slags suppe med tofu og kødboller.

Hertil en udsøgt rødvin

 • Varieret, smagfuldt og en dejlig forsmag, på det thailandske køkken

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Dessert

Til dessert valgte jeg ost. Jeg fik en lækker ostetallerken med flere forskellige slags ost med kiks og druer.

Til desserten fik jeg portvin.

 • Dejligt udvalg af oste og portvinen, var stewardessens forslag.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Kaffe og mere dessert

Jeg afsluttede med kaffe og chokolademousse.

 • Udsøgt kaffe og lækker mousse.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Natten

Efter min middag, spurgte min stewardesse mig om, hvad jeg ønske til morgenmad. Der var 3 forskellige ting at vælge imellem og jeg valgte continental morgenmad.

Jeg satte mig godt til rette, i mit store bred sæde og begyndte at se en film. Efter lidt tid, blev jeg meget træt og lagde sædet ned, tog tæppet på og fald i søvn med det samme.

Jeg sov dejligt og vågnede først, da stewardessen blidt vækkede mig og spurgte:

Kaffe og juice Fru Seier?

Morgenmaden

Kaffen og juicen blev serveret med det samme og herefter fik jeg min morgenmad. Der var lidt forskelligt brød, frugt og yoghurt.

Morgenmaden var lækker, frisk og tilpas.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

Servicen, maden og komforten var vild luksus og selvfølgelig kan det kun, være en god anmeldelse af Royal Silk Class. Det var simpelthen en oplevelser og set i bagspejlet, ærgrer jeg mig næsten over, at jeg sov det meste af tiden. Jeg kunne få alt det jeg kunne have lyst til, de spurgte jævnligt og der var noget jeg manglede og jeg følte mig meget prioritet.

Jeg har mange gange rejst med Thai Airways, på økonomiklassen hvor servicen også har været i orden. Det bliver svært næste gang, jeg skal til Bangkok at gå ned i standard.

Bonusinfo: Min kuffert kom som en af de første på bagagebåndet.

Anmeldelse af Royal Silk Class – Thai Airways

 • Rejsetidpunkt maj.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.