Anmeldelse af Hangzhou Braim Canal Hotel – Kina

Anmeldelse af Hangzhou Braim Canal Hotel som er et stort 4-stjernet hotel. Udvalget af hoteller med en god central beliggenhed, er ikke særlig stor i Hangzhou, så dette hotel blev vores valg.  Et hotel, der er en kæmpe klods som dominerer hele området. Udefra så det nu ikke særlig smukt ud, så vi var spændt på at se det indvendig.

Braim Canal Hotel, Hangzhou

Værelset

Værelset var overraskende stort og indeholdt to queen size senge. Der var en reol med fladskærms-TV, enormt klædeskab, safe og lænestol med bord. Badeværelset var meget stort med et bruseområde men desværre lugtede det meget af kloak.

For enden af værelset som lå højt oppe, var der et stort vindue men desværre var udsigten en anelse kedelig.

Værelset var dog rimelig rent hvilket var det vigtigste. Sengene var desværre hårde som sten. De var så hårde at vi vågnede, når vi skulle vende os og var ømme i hele kroppen efter en nats søvn. Øv!

Braim Canal Hotel, Hangzhou

Braim Canal Hotel, Hangzhou

Morgenmaden

Morgenmaden som var inkluderet i vores booking, var fra buffet. Den var faktisk ret kedelig og meget kinesisk. Selve lokalet hvor morgenmaden blev serveret, var stor med plads til masser af mennesker men vi var nu ofte de eneste. Heldigt for os, var der ud over kinesiske retter toast, juice og lidt frisk frugt. Det var også det eneste vi prøvede at spise, af det udvalg af morgenmad som der var.

Braim Canal Hotel - Hangzhou, Kina

Gasmasker på værelset?

Og hvad er det lige med kineserne? En gasmaske på vores værelse! Vi ville ikke engang begynde at overveje, hvad og hvornår vi skulle bruge den!!

Anmeldelse af Hangzhou Braim Canal Hotel

Der var Wi-Fi på hoteller som var gratis men kun i lobbyen, hvilket trækker ned på vores anmeldelse af Braim Canal Hotel. De hårde senge og den rige morgenmad trækker bestemt også ned. Hotellet virkede umiddelbart slidt på trods af, at det ikke er særligt gammelt. Vedligeholdelse er faktisk ikke noget kinesere bruger særlig meget energi på.

Personalet var dog overordnet hjælpsomme og søde, men talte ikke engelsk. Det gav nogle sjove dialoger på tegnsprog, alt fra bestilling af taxa til bestilling af en lokal kinesisk øl.

Vi giver kun 2 ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.