Maglev toget fra Shanghai – Hangzhou, Kina

Maglev toget fra Shanghai – Hangzhou (rejsetid 1 time)
Vi valgte, at vi ville prøve Maglev toget fra Shanghai til Hangzhou. Vi har altid gerne ville prøve at køre i et af disse højhastighedstoge med en fart på over 300 km. i timen. Nu havde vi endelig chancen. 

Maglev toget fra Shanghai - Hangzhou, Kina

Maglev toget fra Shanghai - Hangzhou, Kina

Billetkøb

Vel ankommet til stationen kom næste udfordring, at købe en billet. Der var masser af mennesker og bare det at finde billetkontoret var en udfordring. Vi havde inden undersøgt hvilket tog vi gerne ville med. For udover Maglev toget fra Shanghai, kører der også almindelige langsommere toge til Hangzhou. Et langsomt tog, ville jo ikke være nær så sjovt.

Endelig fandt vi billetkontoret og det blev snart vores tur. Engelsk kunne de ikke tale i billetlugen. Efter noget tid forstod de vores ønske og vi fik den rigtige billet. Shanghai togstation var enorm og vi brugte lige lidt tid på, at tyde vores billet. Efter noget tid fandt vi det sted hvor vores tog havde afgang fra.

Maglev toget fra Shanghai - Hangzhou, Kina

Hangzhou‏ - Kina

Selve togturen

Omkring 10 minutter før vi skulle med toget, blev nedgangen til toget åbnet og vi blev tjekket ind på toget. Ja, tjekket ind. Det foregik lidt lige som på et fly, hvor der bliver kaldt til boarding og tjekket billet inden afgang.

Vi fik fine pladser og havde rigtig god udsigt over landskabet fra de store vinduer. Toget er dog ikke rigtig bygget til bagage, så det var lidt et problem at få plads til vores bagage. At køre med Marlev toget var utrolig behageligt. Det var næsten helt lydløst og slet ikke med den larm der normalt er forbundet med at køre tog. Efter lidt tid, nåede toget en fart på over 300 km/t og det var en ret vil oplevelse. Vi kunne næsten ikke nå at nyde landskabet og i løbet af ingen tid var vi fremme med det lynhurtige Marlev tog.

Maglev toget fra Shanghai - Hangzhou, Kina

Maglev

Maglev toget fra Shanghai - Hangzhou, Kina

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.