Tip til din Kina rejse

Vi giver dig vores tip til din Kina rejse. Et land som godt kan være lidt svært at rejse i primært pga. af sproget. I nedenstående giver vi dig tip til dine hotel bookinger, hvordan du finder vej og til køb af din togbillet.  

Lingyin Templet - Hangzhou, Kina

Tip til hotelbooking

I vores tip til din Kina rejse giver vi dig et sparetip til hotel booking. I Kina kan det nemlig godt betale sig at kigge på den kinesiske hjemmeside “elong.net”. Vi bestilte bl.a. hotel i Hangzhou, til en pris der var 50% lavere end andre udbydere. Det fungerede fint. Vi modtog en mail med vores bestilling, som vi viste ved indtjekning og betalte direkte til hotellet.

Braim Canal Hotel, Hangzhou

Tip til sådan finder du vej

Mange Taxachauffører kan ikke læse eller forstå engelsk. De kendte heller ikke de engelske navne på hoteller og seværdigheder. Et godt tip er, at printe adresserne ud på kinesisk hjemmefra.

Du kan også få hjælp fra hotellerne undervejs. Spørg i receptionen hvor de ofte taler engelsk. Bed dem om at skrive adressen ned på papir med kinesiske tegn, også selvom det bare er togstationen. De fleste hoteller har også visitkort liggende i receptionen med hotellets adresse på både engelske og kinesisk. Tag et med, da det altid er rart at have, når du skal finde tilbage til dit hotel.

Qinghefang historiske gade

Tip til køb af togbillet i Kina

Det kan godt være lidt kompliceret at købe togbilletter i Kina. På stationerne taltes der sjældent engelsk, så derfor er det svært at gøre sig forståelig. Derfor er det en stor hjælp, hvis du kan få en engelsktalende kineser eller måske dit hotel til at hjælpe dig. Bed dem om at skrive dine destinationer, dato og tidspunkt med kinesiske tegn. Det kan du så vise når du køber din billet på stationens billetkontor.

Bonus info: Der kan ofte være lange køer på stationerne. Derfor kom i god tid, hvis du skal nå en bestemt afgang ellers køb dine billetter dagen før.

Maglev toget fra Shanghai - Hangzhou, Kina

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.