Tips til din Kina rejse

Vi giver dig vores tips til din Kina rejse. Et land som godt kan være lidt svært at rejse i primært pga. af sproget. I nedenstående giver vi dig vores tips til dine hotelbookinger, hvordan du finder vej og til køb af din togbillet

tips til din Kina rejse

Tips til din hotel booking

I vores tips til din Kina rejse giver vi dig et sparetip til hotelbooking. I Kina kan det nemlig godt betale sig at kigge på den kinesiske hjemmeside “elong.net“. Vi bestilte bl.a. vores hotel i Hangzhou der og det til en pris, der var 50% lavere end andre udbydere. Det fungerede fint. Vi modtog en mail med vores bestilling, som vi viste ved indtjekning og betalte direkte til hotellet.

Tips til din Kina rejse

Tip til sådan finder du vej

Mange taxachauffører kan ikke læse eller forstå engelsk. De kender heller ikke de engelske navne på hotellerne og seværdighederne. Et godt tip er at printe adresserne ud på kinesisk, hjemmefra.

Du kan også få hjælp fra hotellerne undervejs. Spørg i receptionen hvor de ofte taler engelsk. Bed dem om at skrive adressen ned på papir med kinesiske tegn, også selvom det bare er til togstationen. De fleste hoteller har også visitkort liggende i receptionen med hotellets adresse på både engelske og kinesisk. Tag et med, det er altid er rart at have, når du skal finde tilbage til dit hotel. Du kan evt. vise det til en lokal eller din chauffør.

Tips til din Kina rejse

Tip til køb af togbillet i Kina

Det kan godt være lidt kompliceret at købe togbilletter i Kina. På stationerne taltes der sjældent engelsk, så derfor er det svært at gøre sig forståelig. Derfor er det en stor hjælp, hvis du kan få en engelsktalende kineser eller måske dit hotel til at hjælpe dig. Bed dem om at skrive dine destinationer ned, datoer og tidspunkter med kinesiske tegn. Det kan du så vise frem, når du køber din billet på stationens billetkontor.

Bonus info: Der kan ofte være lange køer på stationerne. Kom derfor i god tid, hvis du skal nå en bestemt afgang ellers køb dine billetter dagen før.

Tips til din Kina rejse

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.