Anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao – Shanghai, Kina

Anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao som ligger ca. 30 minutters kørsel udenfor centrum af Shanghai. Det ligger i et forstadskvarter men er bestemt et besøg værd Den primære grund på er en bestemt oplevelse, nemlig en hel special swimmingpool. Vi var ikke i tvivl om, at den skulle prøves.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Værelset

Vi fik tildelt et værelse som var rigtig stort med god plads og to dejlige bløde queen size senge med rigtige dyner. Desuden var der et stort fladskærms-TV, safe, iPod-dockingstation, aircon, køleskab og et skrivebord med stol. Der var et dejligt lækkert badeværelse med rainshower. Værelserne var spritnye, som resten af hotellet og alt var utrolig rent og velholdt.

Fra vores værelse, i skyskraberen som hotellet var, havde vi en rigtig god udsigt over byen. Vi kunne på trods af den tunge forurenings dis, stadig se omridset af Shanghais skyline i det fjerne.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao - Shanghai, Kina

Morgenmaden

Morgenmaden, der var inkluderet i prisen, var ok med et stort udvalg. Det var primært kinesiske retter som ikke lige er vores valg til morgenmad. Der var dog masser af andre muligheder som f.eks. brød, yoghurt, æg og frugt.

SPA-området

På 23. etage har Holiday Inn bygget et meget flot SPA område. En del af området var swimmingpool, hvor en del af poolen var bygget udenfor bygningen og med glas i bunden. Rigtig læst!! Vi svømmede direkte ud i intetheden, med direkte udsigt og dermed var der 23 etager ned til jorden – cool og en fin detalje.

Hele området var meget lækkert og rent med mulighed for at kunne sidde og slappe af i hyggelige møbler. De gik dog så meget op i renligheden, at de forlangte at vi tog badehætter på, for at kunne benytte poolen.

Der var desuden mulighed for at kunne sidde udenfor om sommeren på en terrasse, der var lavet i forbindelse med SPA området. Bare det at opleve den vilde pool, burde kunne trække folk til, på trods af en dårlig placering i forhold til det øvrige Shanghai.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Vi var glade for vores korte ophold på Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao. Der var rent, lækkert med gode værelser. Vores primære formål var swimmingpoolen og den vilde oplevelse, var hele besøget værd. Vi giver en god anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao på trods af beliggenheden.

Vi giver 4 ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.