Anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao – Shanghai, Kina

Anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao ligger ca. 30 minutters kørsel udenfor centrum af Shanghai i et forstadskvarter men er bestemt et besøg værd, primært på grund af en bestemt oplevelse – en helt speciel swimmingpool. Vi var ikke i tvivl den skulle prøves.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Værelset

Vi fik tildelt et værelse som var rigtig stort med god plads og dejligt to bløde queen size senge med rigtige dyner. Desuden var der et stort fladskærms tv, safe, iPod-dockingstation, aircon, køleskab og et skrivebord med stol. Der var et dejligt lækkert badeværelse med rainshower. Værelserne var sprit nye, som resten af hotellet og alt utrolig rent og velholdt.

Fra vores værelse i skyskraberen, havde vi rigtig god udsigt over byen. Vi kunne på trods af den tunge forureningsdis, stadig se omridset af Shanghais skyline i det fjerne.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao - Shanghai, Kina

Morgenmaden

Morgenmaden, der var inkluderet i prisen var ok, med et stort udvalg. Det var primært kinesisk retter som ikke lige er vores valg til morgenmad. Der var dog masser af andre muligheder for brød, yoghurt, æg og frugt.

SPA området

På 23. etage har Holiday Inn bygget et meget flot SPA område. En del af området er swimmingpool hvor en del af poolen er bygget udenfor bygningen og med glas i bunden. Rigtig læst!! Vi svømmede direkte ud i intetheden, med direkte udsigt og dermed var der 23 etager ned til jorden – cool og en fin detalje.

Hele området er meget lækkert og rent med mulighed for at kunne sidde og slappe af i hyggelige møbler. De gik dog så meget op i renligheden, at de forlangte at vi tog badehætter på for at kunne benytte poolen.

Der er desuden mulighed for at kunne sidde udenfor om sommeren på en terrasse, der var lavet i forbindelse med SPA området. Bare det at opleve den vilde pool, burde kunne trække folk til, på trods af en dårlig placering i forhold til det øvrige Shanghai.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Vi var glade for vores korte ophold på Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao. Der var rent, lækkert med gode værelser. Vores primære forhold var swimmingpoolen og den vilde oplevese var hele besøget værd. Vi giver en god anmeldelse af Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao på trods af beliggenheden.

Vi giver 4 ud af 5 stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.