Anmeldelse af Restaurant Parmizzano’s Marriott hotel – Warszawa, Polen

Anmeldelse af restaurant Parmizzano’s Marriott hotel som var et genbesøg for os. Sidst vi var i Warszawa, boede vi på Marriott og kunne stadig huske alt den gode mad vi indtog. Vi besøgte, dengang den italienske restaurant adskillige gange. Dengang blev vi aldrig skuffet, så nu var tiden kommet til et genbesøg.

Anmeldelse af Restaurant Parmizzano's Marriott hotel - Warszawa, Polen

God autentisk stemning

Stedet er super hyggeligt, fordi de har forsøgt at banke lidt autentisk italiensk stemning, ind i restauranten. Da vi ankom, så vi de flot opdækkede borde med hvide duge og servietter. I anledningen af december, var der også små juledekorationer på bordene. På rigtig italiensk vis, kom vores tjener med menukort og vores drikkevarer i løbet af ingen tid. Kort til efter, serverede han lækkert brød sammen med olivenolie og balsamico.

Parizzano, Warszawa

Parizzano, Warszawa

Forret

Som forret valgte vi at starte med at dele en rucola pizza. Måske et lidt usædvanlig valg til en forret men det var lige det som vi havde lyst til. Den var rigtig velsmagende og vi nød den. Den mindede os om vores tidligere besøg i pizzaens hjemland Italien, hvor vi har fået serveret lignende pizza. En god start på et måltid og det har bestemt en positiv indvirkning, på vores anmeldelse af Restaurant Parmizzano’s Marriott hotel.

Anmeldelse af Restaurant Parmizzano's Marriott hotel - Warszawa, Polen

Hovedret

Efterfølgende fik vi en velsmagende pastaret med Italiens skinke. Pasta og pizza er retter der skal smages på en italiensk restaurant. Efter serveringen af vores pastaret, kom tjeneren selvfølgelig med peberkværnen og en skål med ekstra parmesanost, uden vi skulle spørge om det. Denne ret var bestemt også en yderst velsmagende ret, som vi begge nød. Ikke noget med overkogte pastaer, nej- de var perfekt kogt.

Anmeldelse af Restaurant Parmizzano's Marriott hotel - Warszawa, Polen

Dessert

Vi afsluttede måltidet med en dessert. Valget faldt på en creme brulé, , som ikke er særlig italiensk. Det er dog en af vores yndlingsdesserter, så derfor faldt valget på denne og vi var spændte på den italienske fortolkning. Den smagte himmelsk og var en rigtig god afslutning på en rigtig god madoplevelse som vi fik her på Restaurant Parmizzano’s .

Anmeldelse af Restaurant Parmizzano's Marriott hotel - Warszawa, Polen

Anmeldelse af Restaurant Parmizzano’s Marriott hotel

Vores genbesøg på restaurant Parmizzano’s var en rigtig god oplevelse. Maden og stemningen var lige så god som vi huskede det. Et sted som har lidt autentisk stemning og fantastisk service. Vi kan kun give en god anmeldelse af Restaurant Parmizzano’s Marriott hotel.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.