Anmeldelse af Sheraton Krakow Hotel – Krakow, Polen

Anmeldelse af Sheraton Krakow Hotel som er et 5-stjernet hotel, vi havde valgt at bo på i Krakow. Det har en fin beliggenhed direkte ned til floden Wisla og er næsten nabo med Wawel slottet. Hotellet lå også kun få minutter i gåafstand til den gamle bydel i Krakow.

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Check in

Check in gik fint og vi blev tilbud, at kunne tilkøbe morgenmad. Det var ikke inkluderet i vores værelsebestilling. Det fravalgte vi. Vi fik også mulighed for, at vælge imellem to lidt forskellige værelser og efter at have set de to forskellige værelser, valgte vi det største.

Værelset

Vi havde bestil et deluxe rum, som indeholdte en king size seng, skrivebord og stol, sofa en lænestol, opbevaring, sofa og et bord. Der var aircon, safe, fladskærms tv, opbevaring og der var mulighed for lave kaffe og the. Badeværelset var med badekar og dermed øvelse op i karet for, at kunne bruse dig. Wi-Fi var kun gratis i fællesområderne, men kunne tilkøbes på værelse. Ikke optimalt og det trækker da også ned i vores anmeldelse af Sheraton Krakow Hotel

Fra vores værelset havde vi en smuk udsigt til slottet. Det var ikke et stort vindue men vi  kunne sagtens nyde det smukke vinterlandskab, med sneen på bygningernes tage.

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Faciliteter

På hotellet er der en stor tagterrasse men den er kun åben om sommeren. Der en bar, to restauranter, en swimmingpool og fitness lokale.

Vi besøgte baren der er indrettet, som en meget hyggelig pub. Her havde vi også mulighed for at bestille mad som kunne nydes med den gode polske øl. Maden vi smagte var rimelig velsmagende, det var typisk pub mad dog var der gjort lidt ekstra ud af den. Vi nød i hvert fald vores måltid.

Hotellet er meget specielt indrettet og super lækkert bygget. Midten af hotellet er åbent og har glastag og værelserne ligger så i fire længer. Det giver en lethed og et fantastik lysindfald som klæder hotellet.

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Sheraton Krakow Hotel

Anmeldelse af Sheraton Krakow Hotel

Vi nød vores ophold på Sheraton. Tingene fungerede, god service og vi nød også at holde nytår på dette hotel. Vi mener nu ikke at hotellet er 5-stjernet, hvilet også afspejles i vores anmeldelse af Sheraton Krakow Hotel. Vi fik dog virkelig meget for rimelig få penge og hotellet kan bestemt anbefales.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.