Anmeldelse af Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Anmeldelse af Steigenberger Hotel Stadt Hamburg, som er et 4-stjernet hotel. Vi havde valgt hotellet ud fra den centrale beliggenhed i Wismar direkte ud til det store torv. Da vores ophold var i december måned, havde vi dermed direkte udgang til julemarked, som havde sin placering på torvet.

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Check in på Steigenberger Hotel Stadt Hamburg

Det gik fint ved check in selvom medarbejderen et øjeblik var lidt forvirret over, at vi havde bestilt to værelser. Men det løste sig og vi var heldige, at få tildelt to værelser ved siden af hinanden på tredje sal.

Selve lobby området er småt, men der virkede hyggeligt og det klædte den gamle bygning, så vi havde store forventninger til vores værelser. Dette med et håb om, at den gamle historie også ville blive fortalt på værelserne.

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Værelset

Desværre levede hyggen og charmen ikke videre, da vi først var kommet op til vores værelser. Værelserne var uden charme og vel nærmest det som må betegnes som yderst kedelige. Det trækker væsentligt ned i vores anmeldelse af Steigenberger Hotel Stadt Hamburg.

Værelserne indeholdte to enkelte senge ved siden af hinanden, et skrivebord med stol, lænestol og en safe der var for lille til en bærbar computer. Der var opbevaring, fladskærms tv, Wi-Fi og et overraskende godt badeværelse med et dejligt bruseområde.

Et kedeligt værelse, med dårlige møbler og senge der var hårde som sten. Udsigten fra værelset var lige så kedelig som værelserne. Det var direkte ud til en smal gade og det gav intet dagslys til værelset i de mørke decemberdage.

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Faciliteter

På hotellet er der desuden dampbad, sauna og en tagterrasse der har åbent om sommeren. På hotellet er det muligt, at bestille parkering. Prisen var DKK 100 pr. døgn og det er i en overvåget, aflåst parkeringskælder.

Morgenmaden

Vi havde bestilt vores ophold inklusiv morgenmad, som er en buffet i stueetagen med udsigt ud til torvet. Selve området er utrolig hyggeligt som også fungerede som en almindelig restaurant om aften. Morgenmaden var overraskende lækker, med et stort udvalg af frugt, brød, en æggestation med muligheden for at bestille lige det æg du ønskede. Der var lune retter, god kaffe, kager og champagne og trækker selvfølgelig op, i vores anmeldelse af Steigenberger Hotel Stadt Hamburg.

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg – Wismar, Tyskland

Middag

Vi valgte at spise middag på restauranten en aften og det fortrød vi. Maden var ikke ordentlig tilberedt, servicen var elendig og prisen alt for høj, så det kan vi ikke anbefale. Meget bedre og et bedre valg, er den nærliggende Restaurant & Cafe Schwedenwache.

Anmeldelse af Steigenberger Hotel Stadt Hamburg

Som udgangspunkt nød vi vores opholdt på Steigenberger Hotel Stadt Hamburg. Det var primært fordi det havde en helt fantastisk placering og en morgenmad, som var i den rigtigt gode ende af skalaen. Men den samlede vurdering har en del mislyde.

Blandt andet meget dårligt fungerede internet. Da vi i receptionen spurgte til internettet, fik vi en lille seddel udleveret med et kodeord til internettet. Men forbindelsen til nettet var ustabil. Du skulle hele tiden logge på og når du altså var så heldig at få forbindelse, kørte nettet så langsom at det i praksis var ubrugelig.

Det er direkte dårlig service, at reklamere med fri Wi-Fi, når det er umuligt at benytte. Det eneste sted vi kunne komme på nettet var i morgenmadsrestauranten. Derudover er værelserne direkte tarvelig.

Ligeså fint som hotellet er udefra, ligeså kedelige er værelserne desværre indenfor og at Steigenberger Hotel Stadt Hamburg har fire stjernet er ubegribelig for os. Synd at hotellet ikke har mere respekt for den gamle bygning.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.