Macau Tower giver en fantastisk udsigt over byen – Macau

Macau Tower giver en fantastisk udsigt, over byen Macau og selvfølgelig skulle det besøges af os som er vilde med TV- Tårne og høje bygninger. Tårnet er et af Macaus vartegn og kan skimtes næsten alle steder fra også fra vores hotelværelse.

Macau Tower 2015

Macau

Fakta om Macau Tower

TV-tårnet måler 338 meter i højden, målt fra jordoverfladen til det højeste punkt. Byggeriet startede i 1998 og var færdigt i 2001. Der er to observationsdæk med fantastisk panoramaudsigt, restauranter, teatre, selvfølgelig et casino og et indkøbscenter.

Macau Tower er tegnet af arkitekt Gordon Moller og det er medlem af World Federation of Great Towers. Udover at det bruges til observation og underholdning, bruges tårnet også til telekommunikation og radiospredning.

Øverst er der en roterende restaurant og en 180 grader bar. Vi forsøgte at bestille bord til restauranten, men henover weekenden var der desværre udsolgt, så det må vi have til gode.

Macau Tower 2015

Udsigtsplatformene på Macau Tower giver en fantastisk udsigt over byen  

Efter vi havde fået vores billet tog vi elevatoren op til udsigtsplatformen. Vi kunne besøge to udsigtsplatforme. Den ene var et indendørs på 56. etage og den anden en åben på 61. etage. Vi kunne desuden afprøve vores mod og stå på en glasplade med direkte udsigt ned til afgrunden. Rimelig grænseoverskridende.

Det var nu intet imod de meget modige, som valgte at tilkøbe en Sky-Walk. Her kan du gå rundt udenfor platformen eller tage et bungy jump på 233 meter.

Macau Tower giver en fantastisk udsigt over byen Macau og du har et spændende kig ud over vandet. Du kan se de imponerende broer og lidt på afstand kan du se alle hotellerne og skyskraberne. Vi fik en fornemmelse af, hvor tæt husene og gaderne ligger i det fine spind af veje, som binder det hele sammen.

Macau Tower 2015

Macau Tower 2015

Macau Tower 2015

Macau Tower 2015

Macau Tower

Macau Tower

Macau Tower 2015

Macau Tower 2015

Macau Tower 2015

Macau Tower 2015

Området omkring Macau Tower

Udenfor bygningen, hvor Macau Tower ligger, er der skabt en promenade hvor det er muligt at komme meget tæt på tårnet nedefra. Du kan sidde på en udendørs café og herfra fornøje dig med at se et bungy jump nedefra.

Macau Tower 2015

Macau Tower 2015

Et besøg til Macau Tower, er for os der er vilde med TV-Tårne, en fantastisk oplevelse!

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.