PengeSparet.dk – Hvem kan sige nej til rabat

Pix ReklameHvem kan sige nej til rabat, spare penge og dermed få råd til endnu flere rejser? PengeSparet.dk ser måske ikke ud af meget, men bag ved det beskedne ydre, ligger der en god mulighed for at spare penge, på dine rejser og på andre online køb.

2016-09-pengesparet-logo

 

Idéen bag ved PengeSparet.dk er simpel og bygger på, at du som normalt bestiller dine varer på nettet. Efter noget tid, vil du så får penge svarende til din rabat retur.

PengeSparet vil sende dig en mail indeholdende, hvor meget du har sparet. Beløbet vil fremgå af din PengeSparet konto og så løbende blive udbetalt til dig. Konceptet er meget udbredt rundt om i verden under navnet ”Cashback”, men er endnu ikke så kendt i Danmark.

Der er mere end 453 online butikker, at vælge imellem

På PengeSparet.dk finder du en masse online butikker, der handler med flybilletter, ferier, hoteller og andet relateret til din rejse. Men derudover har PengeSparet.dk også en masse andre online butikker: Mode, tøj og sko, elektronik, musik, internet, telefoni med mere.

PengeSparet.dk har lige nu aftaler med mere end 452 butikker og flere kommer hele tiden til. Alle er online butikker, hvor du kan spare penge og dermed få råd til endnu flere rejser. I butikoversigten står det ved butikkens logo, hvor meget din rabat er for den enkelte butik. Rabatten kan være enten være en kontant rabat eller en rabat, der opgøres i procent af dit køb.

2016-09-pengesparet-ferie-og-rejser

Sådan gør du – 5 simple trin

Det er simpelt, at komme i gang med at spare penge og hvem kan siger nej til rabat. PengeSparet.dk er en medlemsklub, men det er helt gratis at oprette en konto. Det eneste du betaler er et årligt administrationsgebyr på DKK 50,- der fratrækkes i din første rabat. Du vil aldrig skulle indbetale penge, gebyret fratrækkes nemlig kun i årets første rabat.

Følg denne 5 trins plan, så er du i gang:

  1. Opret din personlige konto ved pengesparet.dk
  2. Via butiksoversigten finder du den online butik, som du ønsker at handle ved.
  3. Via linket klikker du dig videre til butikkens hjemmeside og du handler som normalt.
  4. PengeSparet vil sporer dine køb, så længe du har husket at benytte linket fra butiksoversigten og efter lidt tid vil dit ”penge retur” beløb fremgå af din PengeSparet konto. Bemærk, at det kan være nødvendigt med lidt tålmodighed. Udbetalingshastigheden varierer mellem de enkelte butikker. Men på informationssiden for hver butik står, hvor mange dage butikken i gennemsnit er om, at udbetale dine penge.
  5. Du er nu klar til det bedste, at få pengene udbetalt. Dette sker fast en gang om måneden, via en bankoverførsel eller via PayPal. I slutning af måneden opgør PengeSparet din konto og du får pengene udbetalt for de ordrer, hvor butikken har sendt ”penge retur”.

2016-09-pengesparet-sparegris

Nu tænker du måske

Vi tænkte det også, men nej – det bliver ikke dyre, at købe via linket fra PengeSparet. Priserne og garanti er, som normalt ved den enkelte online butik. Tilsvarende betaler du også den normale pris for de vare du køber, rabatten er ikke synlig på butikkens side. Så det er vigtigt, at du benytter linket fra butiksoversigten ellers ved butikken ikke, at den skal udbetale ”penge retur” til din konto ved PengeSparet.

PengeSparet lever af tilfredse kunder og som VFB skriver på TrustPilot:

”Det er en kanon side, fedt at få % tilbage af de penge man bruger på nettet”.

Hold dig orienteret

Tjek også løbende PengeSparet’s Facebook side for løbende. at se nyheder og holde dig opdateret med nye butikker.

Så er du klar til at spare penge og få råd til endnu flere rejser?

For hvem kan sige nej til rabat!

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER