Turen går til Slesvig-Holsten – Tyskland

Samarbejde Tourismus-Agentur Schleswig-HolsteinTuren går til Slesvig-Holsten, som bliver det næste spændende eventyr. Her skal jeg på opdagelse i grænselandet og se gamle middelalderbyer. Jeg skal se spændende arkitektur på Femern og besøge UNESCO-stedet Dannevirke. Jeg skal bo forskellige steder, have lækkert mad og jeg glæder mig rigtig meget.

Turen går til Slesvig-Holsten - Tyskland

Turen går til Slesvig-Holsten

I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. I grænselandet vil jubilæet næste år, blive fejret med masser events og aktiviteter. Jeg tager lidt forskud på jubilæet og vil i den næste lille uge tid, tage på opdagelse i det Tyske grænseland. Her vil jeg udforske Slesvig-Holsten og finde ud af, hvad denne del af Tyskland, som ligger lige op og ned ad Danmark, egentlig kan tilbyde af oplevelser.

Rejsen til Slesvig-Holsten

Nu når turen går til Slesvig-Holsten, hvordan kommer jeg så derned. Ja denne gang kommer min rejse til at foregå med tog. Det er mange år siden, jeg har været på en længere togrejse, så det glæder jeg mig til. Rejsen kræver da også, hele to togskift inden jeg til sidst er i Kiel.

Turen går til Slesvig-Holsten - Tyskland

Her skal jeg bo

På turen går til Slesvig-Holsten skal jeg bo på 4 forskellige hoteller og have en nat på en herregård.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Udpluk af mine planlagte oplevelserne

Jeg håber, at jeg får et større kendskab til grænselandet, når turen går til Slesvig-Holsten. At jeg får set masser af gamle byer, spændende arkitektur og smuk natur. At jeg får masser af lærdom, se lidt UNESCO-ting, får indblik i madkulturen og mødt en masse af de lokale.

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein, har i samarbejde med de enkelte byer, planlagt en masse spændende aktiviteter for mig.

Turen går til Slesvig-Holsten, Tyskland

Her er nogle eksempler på mine oplevelser:

 • Rundvisning på Kiels rådhus.
 • En tur henover Kielerkanalen og se sluseanlægget.
 • Byrundtur i Kiel.
 • Byrundtur i Ratzeburg.
 • Orgelkoncert i Ratzeburger Dom.
 • Byrundtur Mölln.
 • Rundvisning, middag, fakkelvandring og bål på herregården Gross Zecher.
 • Rundvisning til strandende og Arne Jacobsens arkitektur på Femern.
 • Besøge Gottorp Slot.
 • Rundtur på UNESCO-stedet Dannevirke.

Dette var bare et udpluk, af nogle af alle de oplevelser jeg skal have i Slesvig-Holsten . Jeg håber, at du synes det lyder spændende og at du har lyst til følge med.

Følg mig på turen går til i Slesvig-Holsten

Jeg håber, at du vil følge mine oplevelser i Slesvig-Holsten. Jeg vil løbende poste billeder, live stories og lave opslag under min rejse.

Du kan følge mig her:

Bonusinfo: Billederne i dette indlæg er fra tidligere besøg i Tyskland.

Turen går til Slesvig-Holsten, Tyskland

Turen er arrangeret i samarbejde med Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein. Indhold, meninger og billeder, er som altid vores helt egne.

 • Rejsetidspunkt oktober.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center