Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Overnatninger på road trip Sydafrika og Namibia, hvor vi boede meget forskellige steder. Vi startede og sluttede vores road trip i Cape Town. På dette, over 3 ugers lange road trip, overnattede vi de fleste steder kun en enkelt nat men der var dog enkelte steder, hvor vi overnattede flere nætter.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia
Standarden på vores overnatninger

Vores overnatninger på road trip Sydafrika og Namibia, var en kombination af hoteller, lodges, hotellejlighed, B&B og en hytte på en campingplads. Standarden var meget forskellig, lige fra det luksuriøse hotel med lounge adgang, til en primitiv hytte på en campingplads. Nogle steder, var der inkluderet morgenmad og enkelte steder også middag. Faciliteterne varierede men på alle vores værelser, var der eget bad og toilet.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Overnatning på road trip Sydafrika og Namibia, har vi skrevet i listeform og givet stjerner. Stjernerne er givet på en skala fra 1- 5, hvor 1 er det dårligste og 5 det bedste.

Orden på listen, er efter den rute vi kørte.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Sydafrika

Langebann

The Farmhouse Hotel [reklamelink] 1 nat. Stedet var super charmerende, historisk og mere et Bed & Breakfast end et hotel. Værelset var meget personligt indrettet og havde smuk udsigt til lagunen. Der var udendørs swimmingpool, restaurant, gratis morgenmad og parkering. Beliggenheden ned til lagunen og den nærtliggende nationalpark West Coast, gør dette sted attraktivt. En overnatning, der var en god oplevelse. Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Vioolsdrift

Orange River Rafting Lodge by Country Hotels [reklamelink] 1 nat. Stedet var en campingplads, hvor der var mulighed for at leje hytter. Hytten vi lejede, var primitiv indrettet dog med et køkkenområde. Udenfor var der er en terrasse og hytten lå smukt ned til Orange River. Der var en restaurant- og bar og en swimmingpool samt parkering ved hytten. Der var utrolig mange insekter men den smukke beliggenhed, ned til floden og at det lå tæt på grænsen til Namibia, trækker op.

Vi giver 2 stjerner ud af 5

Bonus: Der var overhoved ingen telefon – og internet dækning. Du skulle selv medbringe håndklæder og du skulle køre 30 minutter på en grusvej, for at komme dertil. Stedet var svært at finde, så husk at have styr på, om du er på den rigtige side af grænsen.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Namibia

Fish river canyon

Canyon Roadhouse [reklamelink] 1 nat – Stedet var en oplevelse i sig selv. Her var USA flyttet ind i Namibias ørkenen. Der var smidt gamle biler overalt, indretningen i både værelset og den store lade hvor der var cafe, souvenirbutik og en bar, var tapetseret med USA-ting. Værelset var lækkert og moderne med stort badeværelse og en bænk med udsigt til udendørsarealet. Der var masser at stier i området, en swimmingpool, gratis parkering og det lægger tæt på Fish river canyon.

Der var inkluderet morgenmad i opholdet men den rige service trækker ned.

Vi giver 3 stjerner ud af 5.

Bonus: Der var begrænset internet men der kunne tilkøbes mere.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Mariental

Africa Safari Lodge [reklamelink] 1 nat. Hytter som ligger direkte ud til savannen og et vandhul og hvor der var masser af dyreliv. Hytten var rimelig lækker med stort badeværelse og især verandaen var fantastisk. Der var en restaurant, swimmingpool, fri parkering, en bar og fri parkering. Det var især dyrelivet som var helt imponerende, for der lever næsehorn i dette reservat. Der var inkluderet morgenmad og en 3-retters aftens menu i opholdet.

Vi giver 3 stjerner ud af 5.

Bonus: Der var kun internet i lobbyområdet. Der arrangeres safari-ture på stedet.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia
Windhoek

Hilton Windhoek [reklamelink] 2 nætter. Hotellet var centralt placeret i downtown og vi boede på et executive Room med lounge adgang. Værelset var stort, business-agtigt i sin indretning og med alle de faciliteter som hører sig til på et 5-stjernet hotel. Der var en åben tagterrasse med swimmingpool og bar, spa og wellness-center, fitnessrum og restaurant. Der var inkluderet morgenmad i vores ophold og i loungen var der happy hour med gratis spiritus, snacks og varme retter.
Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Bonus: Der var velfungerende internet og parkeringen i garage som kostede DKK 17 i døgnet.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Otjiwarongo

Okonjima Plains Camp 1 nat. Vi startede vores ophold med at blive opgraderet til en villa med udsigt. Villaen var enorm og lækker afrikansk indrettet med masser af nips. Der var stort badeværelse, en terrasse og et enormt vindue ud til savannen. Stedet emmede af Afrika på den luksuriøse måde. Der var i fællesområdet swimmingpool, restaurant, bar og souvenirbutik. Der var morgenmad og en 3-retters aftenmenu inkluderet i vores ophold.

Det som gjorde dette sted til noget helt særlig, var et rigt dyreliv.

Vi giver 5 stjerner ud af 5.

Bonus: Der var overdækket parkering ved hytten og der var 1 km. fra hytten til fællesområdet. For at komme til stedet, skulle vi køre i en halv time og igennem to porte. På denne strækning oplevede vi masser af dyreliv. Der var kun internet i fællesområdet. Stedet arrangerer forskellige typer safari på det 20.000 ha. store område. Der var kun Wi-Fi i fællesområdet.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Estosha National Park

Etosha Safari lodge [reklamelink] 2 nætter. Kun 10 km. fra indgangen til nationalparken, ligger dette overnatningssted. Vi boede i en lille hytte som var hyggeligt indrettet med lækkert badeværelse. Der var parkering ved hytten og en terrasse med udsigt til savanne. Der var bar, restaurant og to udendørs swimmingpools. I vores ophold, var der inkluderet morgenmad. Stedet havde en god beliggenhed, i forhold til nationalparken men er en anelse slidt.

Vi giver 3 stjerner ud af 5.

Bonus: Der var kun begrænset adgang til Wi-Fi i fællesområdet.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Henties Bay

Desert Rendezvous [reklamelink] 1 nat. Lækkert lille Bed & Breakfast sted med en fransk ejer. Vi havde en stor 2-værelset lejlighed som var hyggelig og personligt indrettet med stort badeværelse. Der var en stor gårdhave med grill faciliteter, gratis parkering i garagen og Wi-Fi. Der var inkluderet meget lækker morgenmad i opholdet og stedet havde en god beliggenhed, hvis du skal udforske Skeleton Coast.

Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Bonus: Der var utrolig god service på stedet og i anledning af påsken, var der pyntet op og lagt masser af chokolade til os.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Swakopmund

Hotel a la mer Swakopmund [reklamelink] 2 nætter. Centralt beliggende lige midt i Swakopmund. Værelset var moderne og lidt råt indrettet med lækkert badeværelse. Vores værelse var med en altan og direkte havudsigt. Der var gratis parkering, Wi-Fi, morgenmad og en tagterrasse.

Vi giver 3 stjerner ud af 5.

Bonus: Morgenmaden var i et enormt lokale og det var uorganiseret og meget simpelt.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Sossusvlei og Naukluft Park

Dessert Camp [reklamelink] 1 nat. Midt i ørkenen, boede vi en lille hytte som var velindrettet. Der var tekøkken, køleskab, gårdhave og vores hytte havde direkte udsigt til ørkenen. Der var parkering ved hytten, swimmingpool, bar og nogenlunde Wi-Fi ved pool-området. Fællesområdet var 5. km. fra hytten og her blev den inkluderet morgen- og aftensmad indtaget. Stedet var et godt udgangspunkt for besøg til Sossusvlei.

Vi giver 2 stjerner ud af 5

Bonus: Måltiderne var bestemt ikke en fornøjelse. Det var et enormt stort udendørsområde med alt for mange mennesker.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Maltahohe

Duwisib Guestfarm [reklamelink] 1 nat. Midt i ørkenen, boede på vi på en farm med kun 9 værelser. Vores lille hytte, var hyggelig med rimelig godt badeværelse og en lille veranda. Der var swimmingpool, Wi-Fi i lobbyen og morgenmad inkluderet. Det var spændende at bo her, for ejeren øste gladeligt ud af sin viden og det lægger tæt på det Tyske Duwisib-slot. Vi giver 3 stjerner ud af 5

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Luderritz

The Cormorant House 1 nat. Super lækkert, ny og hyggelig lejlighed med alt hvad vi behøvede. Der var veludstyret køkken, fedt badeværelse og den havde en super beliggenhed. Der var en enorm altan med møbler og direkte havudsigt. Der var fri parkering lige ved boligen, Wi-Fi og et grill-område. Det var ingen morgenmad inkluderet. Beliggenheden giver mulighed, for at udforske byen eller besøge spøgelsesbyen.

Vi giver 5 stjerner ud af 5

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Sydafrika

Springbok

Naries Namakwa Retreat [reklamelink] 2 nætter. At bo helt afsides, i en lille afrikaner hytter i bjergene, var ikke bare en overnatning men en stor oplevelse. Hytten var super lækkert indrettet, på rigtig afrikansk maner. Der var ud over en enorm seng, masser af hyggelige siddekroge og et fantastisk badeværelse. Det allerbedste var verandaen med direkte udsigt til bjergene.

Hytten lå en kilometer fra hovedhuset hvor der var en restaurant, swimmingpool og en botanisk have. I vores ophold var der inkluderet morgenmad og 3-retters aftensmad. Maden var lækker, især morgenmaden.

Vi giver 5 stjerner ud af 5

Bonus: Der var kun Wi-Fi i hovedhuset.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Cape Town

Taj Cape Town [reklamelink] 4 nætter. Midt I hjertet af Cape Town ligger dette 5-stjernet hotel. Beliggenheden var perfekt og vores værelse var lækkert. Vi havde egentlig bestilt et loungeværelse men der var ingen udsigt. Derfor flyttede vi til et andet værelse, som havde en lille balkon og direkte udsigt til Taffelbjerget. Værelset var stort med lækker seng, skrivebord og en skabsgang. Der var et enormt badeværelse og stort vindue for enden af værelset.

Der var på hotellet en bar, 2 restauranter, indendørs swimmingpool, gratis parkering og Wi-Fi. Vi havde lounge adgang, hvor der var happy hour med gratis spiritus og lidt snacks. Vi havde også inkluderet morgenmad i vores ophold som var utrolig indbydende. Det var et lækkert hotel men de sidste detaljer manglede.

Vi giver 4 stjerner ud af 5

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Prisniveauet på vores overnatninger

I vores overnatninger på road trip Sydafrika og Namibia, skal prisen selvfølgelig også nævnes. Prisen for overnatningerne varierede fra DKK 380 til den dyreste overnatning som kostede DKK 1.800. Grunden til den store prisforskel, er hovedsagelig om der er forplejning med eller ej. På de hoteller hvor vi gav DKK 1.200 – 1.800 var der morgenmad og en 3-retters menu inkluderet. Derfor er sammenligningen ikke helt fair.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Det overraskede os på vores overnatninger

På vores overnatninger på road trip Sydafrika og Namibia, var der en del ting som overraskede os. Det var både positive og negative ting.

  • At der var nærmest klinisk rent.
  • At servicen, de fleste steder, var rigtig god.
  • At det var svært at finde overnatningssteder, især i Namibia.
  • At det var utrolig dyrt.
  • At vi kunne bo, så tæt på dyrelivet.
  • Hvor moderne der var, de fleste steder.
  • Hvor få kryb, der var på vores værelser.
  • At vi fandt USA midt i Namibia ørken.
  • At vi kunne have værelser med de mest fanatiske udsigter, vi nogensinde har oplevet.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Overnatninger på Road Trip Sydafrika og Namibia

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og X

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center