Turen går til Sydafrika og Namibia

Turen går til Sydafrika og Namibia og det bliver et afrikansk road trip. Vi forventer at se smuk natur, kørt på øde veje og opleve enorme vidder. Vi regner med at se masser af dyr, bo i ørkenen, mærke brisen fra Atlanterhavet og udforske Cape Town. Vi håber, at du vil følge os på vores afrikanske eventyr.

Turen går til Sydafrika og Namibia

Rejsen til Sydafrika

Vi har valgt at flyve med Lufthansa og har en mellemlanding i Frankfurt, inden vi skal flyve ca. 12 timer til Cape Town. Vi har tidligere fløjet med Lufthansa og vi har altid, været godt tilfreds så det forventer vi også, at blive denne gang. De giver service og forplejning, på deres langdistance flyvninger. Lidt ligesom SAS gjorde i det i ”De gode gamle dage”.

Turen går til Sydafrika og Namibia

Billeje

På turen går til Sydafrika og Namibia, skal vi selvfølgelig have en bil. Denne rejse bliver nemlig et road trip i de to lande.  Vi har derfor lejet en SUV da vi ved, at vejene i Namibia er på grus og sand. Derfor skal der noget motorkraft til at køre på dem. Det har dog ellers været en lidt besværlig affære at leje en bil. Grunden til dette er, fordi vi skal køre fra Sydafrika og over grænsen, ind i Namibia. Ud over at vi har skulle betale et gebyr, har vi også skulle have en del tilladelser.

Turen går til Sydafrika og Namibia

Planlægning

Normalt når vi tager på road trip, planlægger vi ikke så meget på forhånd. Det har vi gjort denne gang. Afstandene er enorme, vejene dårlige og der er ofte ikke nogen mobil dækning. Derfor har vi planlagt næsten alt på forhånd. Dette betyder også, at vi har bestilt alle vores 21 overnatninger.

Planen indeholder bl.a. disse ting:

Vores rute ser op nuværende tidspunkt sådan her ud:

Turen går til Sydafrika og Namibia

Følg os på turen går til Sydafrika og Namibia

Vi håber, at du vil følge med i alle vores oplevelser i Sydafrika og Namibia. Vi vil løbende poste billeder, live videoer og lave opslag.

Du kan følge os her:

Rejsetidspunkt april/maj.