Vi er vilde med Instagram

Vi er vilde med Instagram, vores nye sociale medie. Billeder siger mere end 1.000 ord. Selvom Instagram har været derude i lang tid, har vi med OnTrip.dk været længe om at komme i gang med dette sociale medie. Så det var først i april i år (2015), at vi under vores rejse i Østen fik lukket op for Instagrams fantastiske verden. Siden har vi ikke kigget os tilbage.

Vi er vilde med Instagram

Vi er vilde med Instagram

Dagligt har vi været flittige brugere af Instagram og delt billeder. Det har vi gjort  imens vi har været rundt i verden og hjemmefra har vi delt billeder, fra vores tidligere rejser.

Vi vil gerne sige tak til alle vores trofaste følgere, deres kommentarer og spørgsmål. Noget der er medvirkede til at gøre Instagram, til så meget mere end bare et opslagsværk.

Vi er vilde med Instagram som opleves som et levende sted. Vi er i dialog med en masse spændende mennesker fra den store verden, mennesker vi aldrig ville have talt med uden Instagram.

Vi er også blevet overrasket over, hvor eksplosiv hurtigt voksende Instagram er som medie. I løbet af de få måneder vi har været på har vi allerede fået over 1.000 følgere. Følgere som synes at lige præcis vores billeder er interessante, hvilket vi er rigtig glade for.

Vi er vilde med Instagram

Udover den daglige glæde, har vi også haft tre vilde oplevelser på Instagram.

Gary Arndt og Matt Long er begge nogle af de første travelbloggere, vi begyndte at læse om. Det er lang tid siden vi begyndte, før vi selv begyndte at blogge. De er derfor lidt af nogle ikoner for os. De har især i opstarten af OnTrip.dk været medvirkende årsag og inspiration til, at vi selv turde kaste os ud i at blogge.

Så vi elsker bare vores nye Instagram. Hvad med dig, elsker du også Instagram?

Hvis du ikke allerede er på, så meld dig til og mærk verden. Du kan jo så starte med at følge vores rejser ud i verden på: Instagram.com/ontripdk

Læs også her vores indlæg: Kom godt i gang med Instagram.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 61 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Læs Privatlivspolitik

Følg os på kommende rejser:

Sydafrika, Cape Town og Namibia road trip og safari. Varme, natur, den røde ørken, hav og masser af spændende dyr.

OnTrip.dk
CVR: 37901598

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Translate »

Privacy Preference Center