Anmeldelse af Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Anmeldelse af Byblos Pousada som er et mindre boutiquehotel. Vi havde valgt at bruge lidt ekstra penge på overnatninger, på det lille 3-stjernet hotel med kun 21 værelser. Hotellet ligger på en skråning med direkte udsigt til havet og er i ordets bedste forstand et boutiquehotel.

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Værelserne

Vi havde bestilt super Deluxe room med havudsigt og fik, på trods af at de var samme type, to meget forskellige, men begge dejlige værelser.

Check-in gik over alt forventning og alt virkede meget familiært, på den gode måde. Vores umiddelbare indtryg var, at vores  anmeldelse af Byblos Pousada kun kunne blive god.

Da hotellet lå ud over en skråning, var værelserne fordelt på mange underlige måder, enten oppe ad en trappe, nede i kælder niveau eller i stueplan. Dette gav hotellet noget af den charme, som kædehotellerne mangler.

Det første værelse

Det ene af vores to værelser, lå nærmest i kælder niveau, men var i to plan og indeholdt en stor kingsize seng, sofa, sofabord, tv, reol, spa badekar, stort brusehjørne og safe. Hertil kom en fantastisk altan, der havde smukt og direkte kig til havet og indeholdt bord med stole.

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Det andet værelse

Det andet værelse var en del større og kun i ét plan, udover de samme ting som det første værelse, indeholdt dette værelse et kæmpe spa badekar, så man kunne sidde i badekarret og kigge ud på havet.

Til værelset var også en stor terrasse. Vinduerne kunne skubbes til siden, for at åbne op for muligheden for at sætte sig i en lænestol og nyde udsigten over først pool området og lidt længere væk havet.

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Faciliteterne

Hotelområdet, som var i flere plan, havde masser af hyggekroge, stole, liggestole og en stor terrasse. Der var en swimmingpool, som dog ikke var særlig stor, med havde en skøn beliggenhed og med kun 21 værelser var den ikke overfyldt. De mange siddeområder gav masser af hygge og der var rig mulighed for at nyde udsigten over havet.

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Morgenmaden

Der var inkluderet morgenmad i vores ophold, som bestod af en buffet, hvortil der kunne bestilles frisklavet æg efter eget ønske. Til forskel fra mange andre steder i Brasilien, fik vi på Byblos Pousada en kande med frisklavet kaffe. Morgenmaden kunne nydes indenfor – og eller udenfor på terrassen, med den skønneste udsigt. Vi valgte selvfølgelig at sidde udenfor, for hvem vil gå glip ad denne udsigt.

Byblos Pousada – Buzios, Brasilien

Anmeldelse af Byblos Pousada

Vi var meget tilfredse med vores ophold. Det er et hyggeligt hotel, med en god beliggenhed med kun ganske kort afstand til byen med alle restauranterne. Servicen var i top og det eneste som vi havde af klagepunkter, var de andres gæsters børn.

Hotellet var lækkert indrettet, havde en fantastisk udsigt, føltes venligt og meget personligt så selvfølgelig kan vi kun give en god anmeldelse af Byblos Pousada.

Byblos Pousada får 4 stjerner ud af 5 stjerner.

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.