Buzios er en turistby – Brasilien

Buzios er en turistby som er Brasiliens solkyst. Dette ferieparadis blev besøgt af os, efter nogle dejlige dag i Rio. Vi kørte østpå, ca. 170 km. ud til Buzios, som er Brasiliens svar på Frankrigs St. Tropez. Her er der masser af strande, restauranter, cafeer og byen ligger direkte ned til havet.

Buzios - Brasilien

Ukendt fiskerby indtil Birgitte Bardot dukkede op

Buzios er en turistby og her mødes Brasiliens jetset, fotomodeller, skuespillere og rige folk sammen med masser af udlændinge. Byen er fyldt med restauranter, cafeer, barer, butikker og masser af hoteller.

For 50 år siden var Buzios en lille fiskerby, men så dukkede Birgitte Bardot op i byen. Der blev taget en masse billeder af hende, som blev blev offentliggjort i verdenspressen. Efter dette, blev byen fra at være en slumrende fiskerby, lige pludselig et verdensberømt feriemål. I dag, 50 år efter Birgitte Bardot ankomst er Buzios en typisk turistby og vi savnede noget af den gamle charme, som der måtte have været i byen engang. Udover spisesteder, lidt minigolf, cafeer og masser af tøjbutikker, er der ikke noget at opleve i byen.

En turistby med lækre strande

Vi kom rimelig nemt rundt i området med de lokale bybusser, så vi kunne benytte de mange strande der ligger i området. Strandene er fine og der er små boder og butikker, hvor det er muligt at købe is, mad og drikke. Der ligger også i nærområdet, en lidt større by hvor vi havde et hyggeligt besøg med rigtige indbyggere og ikke kun turister.

Vi mener at Buzios er en turistby og selv med sin smukke beliggenhed, gode hoteller og restauranter er den en anelse kedelig. Byen har desværre mistet sin charme. Men efter travle og larmede dage i Rio, var det rolige tempo der er i Buzios en fornøjelse. Så hvis du bare har brug for, at slappe af, spise på de gode restauranter og nyde havet, er Buzios et udmærket sted at gøre det.

Buzios - Brasilien

Buzios - Brasilien

Buzios - Brasilien

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.