Anmeldelse af Cafe Kif Kif – Marrakech, Marokko

Vores anmeldelse af Cafe Kif Kif i Marrkech som bestemt var en positiv oplevelse. Her fik vi lækkert lokalt mad, god service og den mest fantastiske udsigt. Restauranten har nemlig en tagterrasse med direkte udsigt til det pulserende gadeliv og El Koutoubia moskeen. Bestemt et anbefalingsværdig sted, når du besøger i Marrakech.

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Hvordan fandt vi Cafe Kif Kif

Tidligere har jeg skrevet en anmeldelse af bogen: Marrakech – smag, steder og stemning. I denne udmærket bog bliver Cafe Kif Kif nævnt. Cafeen lå desuden i kort afstand fra vores Riad, så selvfølgelig skulle vi aflægge den et besøg, så vi dermed kunne skrive en anmeldelse af Cafe Kif Kif.

Lidt baggrund om Cafe Kif Kif

Det er en forholdsvis ny cafe som åbnede i 2016. Navnet Kif Kif oversættes med ”Det er det samme”. Stedet ejes af Franske Alain og marokkanske Karim som også selv har designet stedet. De to forskellige kulturer afspejles bestemt også i indretningen som er en blanding af fransk og marokkansk.

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Indretningen af Cafe Kif Kif

Huset som Cafe Kif Kif ligger i, er smalt og i 2 etager. Det ligger på et hjørne, omgivet af masser af trafik og puls fra det omkringliggende gadeliv. Nederste etage bliver ikke rigtig brugt til servering, andet end de borde som kan benyttes udenfor.

På første sal er der et stort hyggeligt indrettet rum hvor endevæggen er åben, så du hermed kan sidde og kigge på livet der leves udenfor.

Hvis du derimod, går op på 2. sal bliver du mødt af en hyggelig tagterrasse og herfra vil du opdage at hele Marrakech åbner sig for dig. Heroppe på tagterrassen er bordene små og du sidder på små taburetter. Terrassen er afskærmet, fra den stærke marokkanske sol, så maden kan nydes i skyggen.

Vi var heldige denne dag, hvor vi besøgte stedet, for der var plads på tagterrassen. Vi fandt et bord, så vi havde udsigt til byen og moskeen. Vi glædede os til at smage maden, så vi derefter ville kunne skrive en anmeldelse af Cafe Kif Kif.

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Vores bestilling

Menukortet havde et rimeligt stort udvalg. Det var muligt at bestille marokkanske retter og forskellige slags burgers.

Vi kiggede lidt og blev hurtigt enig om vores drikkevarer:

  • En stor flaske vand og 2 juicer med citron og mynte.

Derefter bestilte vi vores mad som endte med at blive.

  • Tagine med couscous og kylling og en kyllingesalat.

Vores frokost blev afsluttet med en kop kaffe med kanal.

Hvordan var vores mad og drikkevarer

Vi blev med det samme vilde med vores juicer. De var forfriskende med masser af smag af citron og mynte og smagte lige så godt, som vi huskede dem fra Jordan.

Vores tagine var lækker, couscoussen var ikke tør og kyllingen var saftig. Det skal selvfølgelig nævnes, at grønsagerne i en tagine er møre og helt gennemkogte men retten som helhed smagte godt.

Kyllingesalaten var nok den ret som overraskede os mest. Salaten var sprød, der var kogte æg, oliven og tomater i den og masser af kyllingestykker. Desuden var der som et tvist, drysses masser af sesam over den.

Vi fik serveret brød til begge retter og til vores vand blev serveret med is og citronskiver. En detalje som selvfølgelig hiver anmeldelsen af Cafe Kif Kif op.

Det var første gang, at kaffe med kanel blev prøvet og det er bestemt ikke sidste gang. Det smagte overraskende godt.

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

Anmeldelse af Cafe Kif Kif

Vi kan selvfølgelig kun skrive en god anmeldelse af Cafe Kif Kif. Maden var lækker, drikkevarerne kolde, det var billigt og servicen var i top. At vi så dermed også have fornøjelsen af at sidde på tagterrassen med en utrolig og fascinerende udsigt, gjorde bestemt ikke oplevelsen ringere.

  • Pris for hele måltidet for to personer: DKK 157
  • Adresse: 28 rue Koutoubia.
  • Bonusinfo: Du kan bruge betalingskort.

Anmeldelse af Cafe Kif Kif - Marrakech, Marokko

  • Rejsetidspunkt marts.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og X..

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 79 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejser

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center