Anmeldelse af The Westin Warsaw Hotel – Warszawa, Polen

Anmeldelse af The Westin Warsaw Hotel som er et 5-stjernet hotel i finansdistriktet. Vi havde bestilt et eksklusivt værelse med tilhørende lounge adgang hvor morgenmad var inkluderet. Efter en god, venlig og hurtig tjek ind, fik vi tildelt et værelse på 18. etage. De 4 øverste etager er forbeholdt eksklusive værelser og loungen ligger på 19. etage.

The Westin Warsaw Hotel

Værelset

Værelset bestod af 2 enkeltsenge, et skrivebord, siddeområde med bord og stole, klædeskab, tv-møbel med tilhørende tv. Badeværelset indeholdte både stort badekar og separat bruseområde. For enden af værelset var der et stort vindue, i værelset fulde længde med udsigt over byen.

Selve værelset var en udmærket størrelse, uden at være direkte stort og i modsætning til mange andre hotelværelser, var det meget lydsvagt og vi hørte stort set ikke de andre gæster.

Det efterlod også et positivt førsteindtryk, at der var 3 flasker gratis kildevand og disse blev dagligt fornyet. Dette ser vi ikke så tit på europæiske hoteller. Der var gratis velfungerende Wi-Fi og dagligt hang der også en gratis avis, på døren ind til værelset.

Vi fik, som gæst på et eksklusive værelse en lille gave. Den kunne efter eget valg indløses til enten en gratis film på værelse, en forret i restauranten, en smoothie i baren eller lokal polsk chokolade. Vi valgte en film.

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

God stemning men de sidste detaljer manglede

Generelt var der en god stemning på hotellet og vi følte os velkommen. Men på et 5-stjernet hotel, forventes en høj standart på rengøring, hvilket på værelset, ikke blev indfriet. Der var ikke beskidt, men der var støvet. Generelt var der en udbredt mangel, på at få de sidste detaljer på plads.

Så et godt værelse, men det kunne blive endnu bedre. Når vi købte en 5-stjernet vare, kunne vi godt tillade os at have 5-stjernede forventninger. Det levede hotellet ikke op til, hvilket vores anmeldelse af The Westin Warsaw Hotel også afspejler. Værelset indeholdte også et underligt lille TV, der hverken i størrelse eller kvalitet levede op til det der burde forventes.

Loungen

Loungen var åbent døgnet rundt, med mulighed for kaffe, the og kolde vand. Der blev også serveret en udmærket morgenmad her. Hver dag mellem 18 og 20, blive der dækket op med snaks, vin, øl, spiritus og lidt lune retter.

I dette tidsrum kunne der også bestilles cocktails efter eget ønske. Om morgen kunne det ellers lidt begrænsede udvalg af morgenmad, suppleres med frisklavet æg.

Generelt var loungen en god oplevelse, selvom den ikke nåede niveauet for de lounger vi tidligere har besøgt i Asien, f.eks. Rembrandt, Bangkok eller Sheraton Imperial, Kuala Lumpur Hotel. Men personalet var flinke og ydede en god service og indretningen var hyggeligt og med god udsigt ud over byen.

The Westin Warsaw Hotel

The Westin Warsaw Hotel

Anmeldelse af The Westin Warsaw Hotel

Warszawa blev i 2013 kåret, som den hovedstad i Europa, hvor du som turist får mest for pengene i forhold til hoteller og vi synes også, at vi havde et godt ophold og at vi fik meget for vores penge. Men i vores anmeldelse af The Westin Warsaw Hotel når vi ikke 5-stjernet. Hotellet er slet ikke op på niveau med 5-stjernede hoteller andre steder i verden. De sidste detaljer manglede og der var ikke ordentligt rent på vores værelse.

Men om vi ville bo på Westin Warsaw igen – Ja bestemt.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.