Warsaw Rising Museum – Warszawa, Polen

Warsaw Rising museum er dedikeret til Warszawa opstanden i 1944. Museet åbnede den 31. juli 2004 og var dermed et stor markeringen, af 60 års dagen for opstandelsen. Museet er beliggende i et gammelt kraftværk som er en meget smuk bygning.

Warsaw Rising Museum

Warszawa Rising Museum

Warszawa Rising Museum

Warszawa Rising Museum

Vores oplevelse på Warsaw Rising Museum

Warsaw Rising Museum indeholder masser af interaktiv displays, fotografier, videooptagelser og våben. Du har i de mange rum som museet har, muligheden for se de forskellige aspekter af opstanden Warsaw Rising

Museum er et moderne indrettet museum som fortæller den 60 år gamle historie. Vi synes at selvom rummene er godt udnyttet, at det hele virkede en anelse rodet.  Den røde tråd mellem de forskellige områder manglede simpelthen.

Et museum med der har masser af muligheder men på nogle punkter virker stedet en anelse gammeldags men alle dens glasmontrerne, hvor der er udstillet ting i. Det bliver simpelthen for kedeligt i længen. På trods af manglerne og rodet fik vi dog et rimelig godt indblik i den historie som museet gerne vil fortælle. Dermed gav det mening.

Der bliver vist film på museet og der er mulighed for, at se en 5 minutters 3D film. Du skal dog forvente kø hvis du vil se 3D filmene.

Warsaw Rising Museum

Warsaw Rising Museum

Warsaw Rising Museum

Den bedste oplevelse for os, var selve bygningen, hvor der indenfor bliver leget med lyset og andre effekter. Udefra er bygningen meget speciel og lidt imponerende. Vi havde et par gode timer på Warsaw Rising Museum og historien er spændende, skræmmende og rimelig interessant. En historie fortalt i smukke omgivelser.

OBS: Der er gratis adgang om søndagen

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.