Warsaw Rising Museum – Warszawa, Polen

Warsaw Rising museum er dedikeret til Warszawa opstanden i 1944. Museet åbnede den 31. juli 2004 og var dermed et stor markeringen, af 60 års dagen for opstandelsen. Museet er beliggende i et gammelt kraftværk som er en meget smuk bygning.

Warsaw Rising Museum

Warszawa Rising Museum

Warszawa Rising Museum

Vores oplevelse på Warsaw Rising Museum

Warsaw Rising Museum indeholder masser af interaktive displays, fotografier, videooptagelser og våben. Du har i de mange rum som museet rummer, muligheden for se de forskellige aspekter af opstanden Warsaw Rising.

Museum er et moderne indrettet museum som fortæller dig den 60 år gamle historie. Vi syntes, at selvom rummene er godt udnyttet, at det hele virkede en anelse rodet og uoverskueligt. Den røde tråd mellem de forskellige områder manglede simpelthen ellers fandt vi den bare ikke.

Et museum, der har masser af muligheder men på nogle punkter virker stedet en anelse gammeldags men alle dens glasmontrerne, hvor der er udstillet ting i. Det bliver simpelthen for kedeligt i længen for os. På trods af manglerne og det rodede indtryk, fik vi dog et rimelig godt indblik i den historie som museet gerne vil fortælle.

Der bliver desuden vist film på museet med muligheden for, at se en 5 minutters 3D film. Du skal dog forvente kø, hvis du vil se 3D filmene.

Warsaw Rising Museum

Warsaw Rising Museum

Warsaw Rising Museum

Den bedste oplevelse for os, var selve bygningen, hvor der indenfor bliver leget med lyset og andre effekter som også udefra er meget speciel og lidt imponerende. Vi havde et par gode timer på Warsaw Rising Museum og historien er spændende, skræmmende og rimelig interessant. En historie fortalt i smukke omgivelser.

OBS: Der er gratis adgang om søndagen

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.