Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok – Thailand

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok, som har nogle af de bedste biografer i Østen. Vi så en film i Paragon Cineplex, der er placeret på toppen af shoppingcenteret Paragon. Det var bestemt en god oplevelse. Her kunne vi se en film, læne os tilbage og nyde de lækre sæder, i et rum med aircon.

Paragon Cineplex

Vores lounge

Efter vi havde købt vores billet, skulle vi gå efter “Bangkok Airways Blue Ribbon Screen”. Et koncept der er udviklet i samarbejde med Bangkok Airways. Der er flere forskellige biografsale, hvor du kan få VIP-oplevelsen. Vi valgte den film som vi troede var mest spændende for os – desværre var selve filmen en skuffelse men oplevelsen var fantastisk.

I bedste lufthavns-stil startede vores oplevelse allerede i en lounge, hvor vi kunne vælge en menu med f.eks. popcorn og sodavand som var inkluderet i prisen. Under filmen kunne vi så bippe dem til at komme med mere sodavand eller flere popcorn.

Eksklusiv Biografoplevelse i Bangkok - Thailand

Eksklusiv biografoplevelse

Inde i biografen er der rigtig VIP-behandling. Du sidder to og to i egen aflukket halvcirkel. Dermed er det meget privat og du får følelsen af at sidde helt alene. Stolene er helt fantastiske i bedste Stressless stil. Selvfølgelig er der i bedste luksus stil også pudder og tæpper.

En god og anderledes oplevelse

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok, var virkelig en VIP-behandling på en måde vi aldrig har prøvet før i en biograf. Det var en meget sjov og anderledes oplevelse, selvom den valgte film ikke var noget særligt. Bestemt en oplevelse som vi gerne vil. prøve igen.

Vidste du dette:

 I Thailand starter alle film med en hyldest til den Thailandske kongefamilie. Det er derfor en god idé, at rejse dig op sammen med de lokale og vise respekt for kongen.

Bonus info

  • Tag Skytrain til Siam.
  • Shoppingcenteret ligger i forlængelse af stationen.
  • Biografen er på 5. etage.
  • Billetpris: Prisen var 750 Baht pr. person, svarende til DKK 125.
  • Læs her om alle vores oplevelser i Bangkok.
  • Rejsetidspunkt april.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.