Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok – Thailand

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok, som har nogle af de bedste biografer i Østen. Vi så en film i Paragon Cineplex, der er placeret på toppen af shoppingcenteret Paragon. Det var bestemt en god oplevelse. Her kunne vi se en film, læne os tilbage og nyde de lækre sæder, i et rum med aircon.

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok - Thailand

Vores lounge

Efter vi havde købt vores billet, skulle vi gå efter “Bangkok Airways Blue Ribbon Screen”. Et koncept som er udviklet i samarbejde med Bangkok Airways. Der var flere forskellige biografsale, hvor der var mulighed for at få en VIP-oplevelse. Vi valgte den film, som vi troede var den mest spændende for os. Det viste sig desværre, at selve filmen var en skuffelse men oplevelsen var fantastisk.

I bedste lufthavns-stil startede vores oplevelse allerede i deres lounge, hvor vi kunne vælge en hygge menu. Den var inkluderet i prisen. Vi valgte  popcorn og en sodavand. Under filmen kunne vi så bippe dem, til at komme med mere sodavand eller flere popcorn.

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok - Thailand

Eksklusiv biografoplevelse

Inde i biografen var der rigtig VIP-behandling. Vi sad to og to i egen aflukket halvcirkel. Det var meget privat og vi fik følelsen af, at sidde helt alene. Stolene var helt fantastiske i bedste Stressless stil og  selvfølgelig var der, i bedste luksus stil, også pudder og tæpper.

En god og anderledes oplevelse

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok, var virkelig en VIP-behandling på en måde vi aldrig har prøvet det før, i en biograf. Det var en meget sjov og anderledes oplevelse, selvom den valgte film ikke var noget særligt. Bestemt en oplevelse som vi gerne vil. prøve igen. Ja, selv herre toilettet var eksklusiv!

Vidste du dette:

 I Thailand starter alle film med en hyldest til den Thailandske kongefamilie. Det er derfor en god idé, at rejse dig op sammen med de lokale og vise din respekt for kongen.

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok - Thailand

Praktisk info

  • Tog Skytrain til Siam.
  • Shoppingcenteret ligger i forlængelse af stationen.
  • Biografen er på 5. etage.
  • Billetpris: Prisen var 750 Baht pr. person, svarende til DKK 125.

Eksklusiv biografoplevelse i Bangkok - Thailand

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.