Great Otway National Park en gåtur i trætoppene – Victoria, Australien

Great Otway National Park en gåtur i trætoppene. Når du kører ad Great Ocean Road kommer du meget tæt på Great Otway National Park. Her er der skabt en mulighed, for at du kan gå rundt i trækronerne “Otway Treetop Walk”. Det var selvfølgelig en oplevelse, vi gerne ville prøve.

Otway Treetop Walk

Otway Treetop Walk - Regnskoven Otway, Australien

Hvor ligger det

For at komme frem til Great Otway National Park, skal du påregnes en afstikker fra Great Ocean Road, på ca. 20 km. hver vej. En afstikker som er det hele værd. Der er mulighed for at gå i trætoppene men der er desuden også mulighed for, at prøve en vild tur med en zip line noget af vejen. Hvis du vælger zip line, er din indgangsbillet noget dyrere.

Vores oplevelse af Great Otway National Park, en gåtur i trætoppene

Great Otway National Park en gåtur i trætoppene, giver dig den fantastiske mulighed for i en tempereret regnskov, at gå rundt i 25 meters højde blandt træernes toppe. Den samlede gåtur er på ca. 2 km, hvor de 600 meter er på gangbroer af stål.

Den første del af turen gik vi gennem skoven, så vandløb imens vi går nedad og nedad. Det var faktisk en rimelig stejl nedtur. Turen var smuk, fredfyldt og vi nød det virkelig.

Herefter kom vi så til gangbroerne og den store oplevelse, som vi havde glædet os til, kunne begynde. Det var ret vildt at gå oppe blandt trætoppene og kigge ned i skoven. Alt så bare meget anderledes ud oppefra. Vi gik rundt på de mange broer, kiggede ind i skoven, op i skoven og ned – en meget anderledes og utrolig smuk oplevelse.

De eneste lyde vi hørte, var vinden, bladenes raslen og fuglene ellers havde vi virkelig følelsen af at være et med naturen. Et af de der unikke øjeblikke som vi altid vil huske.

De lange stålbroer, har undervejs udsigtsposter og der er et tårn. Et tårn som vi kunne gå op i og dermed, få en endnu bedre udsigt over skoven.

Otway Treetop Walk

Otway Treetop Walk

Otway Treetop Walk - Regnskoven Otway, Australien

Opdelingen af skoven

Heroppe fra gangbroen, kunne vi se hvordan skoven ligesom er opdelt i 3 forskellige niveauer. En ting, som vi slet ikke kunne se på sammen måde nedefra og op. Imens vi gik rundt, så vi også kæmpe eukalyptustræer og nød den dejlige duft fra træerne. De dufter bare så godt!  Der var mange speciale lysindfald, endda nogle steder endda helt mørkt og vi hørte alle lydende i skoven. En vild oplevelse!

Otway Treetop Walk

Otway Treetop Walk

Great Otway National Park en gåtur i trætoppene

At gå rundt i trætoppene var en rigtig god oplevelse, som vi kun kan anbefale du prøver. Vi er rigtig glade for, at vi kørte den lille omvej og fik denne smukke naturoplevelse. Dette selvom Annette brokkede sig en del, da hun skulle gå op igen. Hold da op – lige så nemt det havde været at gå ned ad den stejle sti, lige så hårdt var det at komme op igen – Puha.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.