Anmeldelse af The Swan Hotel – Wells, England

Anmeldelse af The Swan Hotel som er et lille 4-stjernet hotel, beliggende i hjertet af Wells. De hyggelige værelser, på det historiske hjemsøgte hotel og den charmede atmosfære, var noget helt særligt. Men det var beliggenhed med direkte udsigt til katedralen, som gjorde dette hotel unikt.

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Check-in

Efter en dag med oplevelser i Somerset, var jeg nået til min slutdestination, Englands mindste by Wells. Jeg blev personligt modtaget af manageren på mit hotel, The Swan som tog imod min bagage og stillede den til opbevaring. Han sagde, at den ville blive stillet på mit værelse til jeg kom tilbage. En sådan positiv modtagelse, trækker altid op på en anmeldelse af The Swan Hotel.

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Indretningen og faciliteterne

The Swan Hotel, er et historisk hotel fra det 15. århundrede. Her var der masser af historie og der var puttet over 600 års charme ind på stedet. Hotellet havde kun 49 værelser, der alle var indrette individuelt med respekt for den gamle bygning.

At træde indenfor på The Swan Hotel, var som at træde tilbage i tiden. De mørke, lidt små rum, de knirkende gulvbrædder og den hyggelige stemning, blev jeg med det samme grebet af. Selvfølgelig var et så gammelt sted også hjemsøgt og der var da også en som har hængt sig på et værelse. Her ville jeg også kunne høre trin, på de gamle knirkende gulve om natten, selvom jeg ikke kunne se – og eller vidste, at der var nogle som gik på dem. Det var alt sammen med til at gøre dette sted helt unikt og påvirker selvfølgelig en anmeldelse af The Swan Hotel.

Det var på hotellet et fitnessrum, 2 barer og en restaurant. Den største sællert på stedet hotellet var, den store udendørs terrasse med direkte udsigt til katedralen.

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Værelset på The Swan Hotel

Jeg var spændt på at se mit værelse. Hvor lå det henne og hvordan så det ud? Jeg fik udleveret min nøgle og fandt ud af, at det var øverst oppe på 3 sal. Jeg gik op ad de smalle, stejle knirkende trapper for der var ingen elevator på hotellet.

Spændt åbnede jeg døren og fik wow-følelsen med det sammen. Det var samme følelse, som jeg tidligere på året havde fået, da jeg åbnede døren til det smukke værelse på Duff Green Mansion. For her var værelset nemlig også hyggeligt, personligt og lækkert.

Det var holdt i blå og grønne nuancer. Sågar med et tapet i grønlige nuancer med guld! Et ret hyggeligt værelse med en king size seng, skrivebord med stol og klædeskab. Værelset var ikke så stort og de hvidmalede træmøbler, medvirkede til en utrolig hyggelig stemning.

Badeværelset var funktionelt, med badekar og dermed øvelsen op i karet for at bruse dig. Det skal siges, at badeværelset var meget lille og smalt.

Der var tv, en flaske vand og Wi-Fi som virkede både på værelset og hele hotelområdet.

Det som løftede hele værelset til noget helt særligt, var udsigten. Fra mit værelse havde jeg direkte udsigt til katedralen fra mine tre vinduer. Det var så vildt og bare udsigten er nok til at en anmeldelse The Swan Hotel positiv.

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Morgenmaden

Der var lækker morgenmad på hotellet som blev serveret i restauranten. Udvalget var stort og noget af den, var fra buffet med f.eks. juicer, frugt, yoghurt og lignede. Ellers blev resten serveret ved bordet, for der var mulighed for at bestille forskellige slags æg og brød fra et menukort. Jeg bestilte pocheret æg med ristet brød som blev serveret sammen med kaffe. Det var en god morgenmads oplevelse.

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Middag på The Swan Hotel

Jeg spiste desuden også en middag på hotellets restaurant og det var bestemt en rigtig god oplevelse. Jeg startede med at drikke bobler på terrassen med udsigt til katedralen inden jeg skulle spise middag. Det var nu svært at løsrive sig, fra dette enestående øjeblik men jeg gik ind i den hyggelig restaurant og satte mig ved et af de store runde borde og fik en lækker middag.

Min middag bestod af:

  • Forret – Skinke og persille terrin med dressing og ristet brød.
  • Hovedret – Kylling med ristede nye krydderkartofler med Aioli til.
  • Dessert – Forskellige lokale oste med chutney og kiks.

Til middagen blev der serveret diverse lækre vine og kaffe til afslutning. Det var bestemt en meget velsmagende middag i hyggelige historiske omgivelser.

  • Pris for middag: 2 retter DKK 220 og 3 retter DKK 275.


Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

Anmeldelse af The Swan Hotel

Det kan kun blive en god anmeldelse af The Swan Hotel, for sikke et unikt ophold. Der var rent, der var super service og stedet emmede af god historie og charme. Den lækre terrasse men udsigt til katedralen trækker gevaldig op, sammen med det charmende værelse og den gode morgenmad. Der var desværre meget varmt på værelset, med der var en blæser i klædeskabet som kunne afhjælpe det lidt.

Vi giver 4 stjerner ud af 5.

Anmeldelse af Best Western Plus Swan Hotel – Wells, England

  •  Info: Hver lørdag er der marked i byen.
  • Ophold 1 nat
  • Rejsetidspunkt juni.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Selvom min alder er 50+, har jeg masser af eventyrlyst og elsker at rejse ud i verden med min mand. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 76 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Du er altid velkommen til at kontakte os:
– SoMe: Facebook, Twitter, Instagram
– Mail: ontrip (a) outlook.com

Følg os på vores kommende rejse

Copyright OnTrip.dk – All rights reserved
Tekst og billeder må ikke gengives uden tilladelse.

Læs Privatlivspolitik

Translate »

Privacy Preference Center