Rejsetanker om Jorden rundt 2013

Rejsetanker om Jorden rundt 2013, hvor vi efter en dejlig dag i Chicago tog til lufthavnen og skulle have natflyet hjem til Danmark. Det var med en meget tom følelse i kroppen at vi tog hjem, på nær Maria som efter 1 mdr. i USA nu glædede sig til at komme hjem igen. Vi var blevet fyldt med gode oplevelser og det har været en oplevelse for livet som vi aldrig vil glemme.

Rejsetanker om jorden rundt 2013

Dejligt med en opgradering

Vi tjekkede ind på vores SAS-afgang, hvor Maria skulle flyve på økonomiklassen. Men efter lidt snak med kabinepersonalet om, at Maria var guldkunde, rejste med os, der var masser af tomme sæder osv. fik vi flyttet Maria til Business Class og hun gjorde dermed selskab med os, på denne sidste flyvning hjem.

Vi havde en behagelig hjemtur med SAS. Vi fik rigtig god service og er lidt uforstående overfor den generelle negative dansker kritik af SAS. Det var ikke vores oplevelse, næst efter Singapore Airlines har SAS givet os den bedste service.

Rejsetanker om Jorden rundt 2013

Vi har oplevet meget på 4 måneder

Vi har nu været væk i over 4 måneder og besøgt 3 kontinenter. Vi har fløjet med 16 fly, sejlet med 3 færger, kørt med tog, lejet 5 biler og sovet over 47 forskellige steder. Dermed har vi samlet rejst ca. 60.000 km.

Vi har bare fået så mange oplevelser. I vores rejsetanker om jorden rundt 2013 indrømmer vi, at det vil tage noget tid at fordøje det hele. Vi har ude i verden, også haft den glæde at kunne besøge 3 mennesker som vi kendte, hvilket har været helt specielt. Vi har også haft den glæde, at Maria har været med på store dele af turen, først i Kina og sidenhen i USA.

Det har været fantastisk dejligt og vi har nydt, at kunne være sammen døgnet rundt. Vi har hele tiden kunne glæde os sammen, over oplevelserne. Vi har sammen kunne blive overrasket over, hvad en ny dag nu ville bringe.

Rejsetanker om Jorden rundt 2013

Venlige mennesker og tingene fungerede

Vi har mødt mange forskellige kulturer og mennesker, hvilket for os bare understreger, hvor mangfoldig og fantastisk vores fascinerende verden er. Forskellighederne er spændende og ensartethed er kedelig. Vi er dagligt blevet bekræftet i, at de fleste mennesker er venlige, nysgerrige og hjælpsomme. VI har ikke på noget tidspunkt følt os truet, været bange eller utrygge.

Tingene har bare fungeret for os, værelserne har været der i henhold til vores booking, flyene har fløjet til tiden og de forskellige lejebiler har overgået vores forventninger. Eneste lille forsinkelse vi oplevede var, da en storm i New Zealand gjorde at vores færge mellem Syd- og Nordøen blev små 4 timer forsinket.

Rejsetanker om Jorden rundt 2013

Vi brød vores vaner

Rejsen har været en mulighed for at bryde vaner, gøre noget andet og sætte fokus ind overfor andre ting i livet end hverdagen. Det har været sund for os at sætte vores normale liv, lidt på standby og reflektere. Vi ville udleve en drøm til fulde, i stedet for at bruge livet på at drømme og hjemme igen kan hele rejsen godt virke som en drøm.

Vi kan stærkt anbefale at gøre dette, ja selvfølgelig koster det penge og tid og det kræver prioritering. Men vi mener, at alle ville kunne gøre det samme, spare op i en periode, vælge f.eks. bil nr. 2 fra og prioritere at rejse. Det hele behøver jo ikke være på business og 5-stjernet hoteller.

Rejsetanker om Jorden rundt 2013

Det har overrasket os

Det er en del ting, som undervejs har overraskede os. Dem vil vi nævne i vores rejsetanker om jorden rundt 2013.

  • At vi har overhoved, ikke på noget tidspunkt har haft hjemve eller savnet noget fra Danmark.
  • At vi syntes det med at sove, var spild af tid.
  • At vi et par gange undervejs var nød til at slappe af, uden at fortage os noget, bare fordi indtrykkene lige skulle fordøjes.
  • At vi blev meget bevidste om afhængigheden af hinanden og dette på en anden måde, end vi plejer hjemme, hvor vi er to meget selvstændige personer. Men ude i den store verdens ville en evt. sygdom kunne sætte en stopper for turen for os begge.
  • At vi intet havde imod at leve i vores tasker. Det har nærmest været en befrielse, at vi kun skulle forholde os til ganske få ejendele.
  • Hvor nemt det egentlig var, at klare alle de praktiske ting med internettet og diverse App’s f.eks. bank, SAS, Hotels.com, TripAdvisor og TomTom.
  • Hvor afhængige vi var af internettet, iPhone, og iPad’s.
  • At vi oplevede nye sider af hinanden f.eks. hvordan vi reagerede, når vi var presset, vores stærke og svage sider. Men også at vi kompletterer hinanden enormt godt. Vi blev enige om at gifte os, hvis det da ikke lige var fordi, vi allerede var gift i forvejen.

Rejsetanker om Jorden rundt 2013

Rejsetanker om jorden rundt 2013

I vores rejsetanker om jorden rundt 2013, indrømmer vi begge at vi har mentale tømmermænd. Vi vågner dagligt op og er skuffet over ikke at skulle ud og opleve noget nyt. Vores syn-, lugte-, høre- og smags-sanser keder sig. Vi føler på samme tid, at vi har været afsted i rigtig lang tid, men også at vi lige er taget af sted.

At komme tilbage til Danmark og til vores hjem var underligt. Vi følte at tiden nærmest bare var gået i stå. Der er de samme genudsendelser i TV og de samme emner der bliver talt om. Dog var det frostvejr da vi tog afsted og nu er det sensommer med 30 grader, hvilket jo var skønt.

Rejsetanker om Jorden rundt 2013

OnTrip.dk

Vi var meget glade for vores blog, som løbende har givet os muligheden for at reflektere over vores oplevelser og vi håber, den fremover kan benyttes til at genkalde erindringerne fra vores rejse.

Det har også for os været en god måde, at kunne fortælle dem derhjemme om vores tur. Tak for alle hilsnerne og de positive, nysgerrige kommentarer. Det har været dejligt at I har, ville læse med og at vi måtte dele vores rejse rundt om jorden med jer, TAK.

Vi håber snart, at vi vil kunne skrive om nye rejser på denne blog. Lige nu har vi intet planlagt, men en ting skal der ikke herskes tvivl om, vi er såååå klar til at tage af sted igen.

Rejsetanker om Jorden rundt 2013

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.