De bedste rejseoplevelser i 2013

De bedste rejseoplevelser i 2013 selvom alle vores rejser er en oplevelse. Vores de bedste er afspejlet af dem, som har gjort stort indtryk på os i 2013 og dette taget i forhold til, at vi selvfølgelig ikke kan lade være med at sammenligne med tidligere oplevelser, som vi har haft gennem årene.

New Zealand

De bedste rejseoplevelser i 2013

Året 2013 gik drømmen i opfyldelse og vi rejste jorden rundt. Ikke kun ud i verden men hele jorden rundt. Året er spækket med gode oplevelser og at skrive om det bedste bliver derfor for begrænsnings  kunst.

Australien

I vores de bedste rejseoplevelser i 2013 må Australien nævnes. Det som imponerede os mest i Australien var dyrelivet og naturen. Vi har aldrig set så mange vilde dyr og dette er dyr, som vi kun kunne opleve i Australien. Australien har så meget, at byde på og især naturen slog benene væk uden os.

Den er så varieret, barsk og mange steder så øde med sine lange stræk uden andet end vejen og naturen. At køre Great Ocean road og opleve havet, var bestemt en af de smukkeste Road Trip vi har haft.

De mennesker vi mødte på vores vej var stolte af deres land, meget imødekommende og delte gerne ud af deres viden. Byerne Melbourne og Sydney er byer som vi har holdt meget af at opleve.

Den engelske historie som begge byer bærer meget præg af, de gamle engelske bygninger suppleret med de moderne australske er spændende og meget anderledes.

Australien

Australien

New Zealand

En af de de bedste rejseoplevelser i 2013, var at få udlevet en gammel drøm og besøgt New Zealand. Naturen i New Zealand er en enorm oplevelse, men hvor Australiens natur er storslående, er naturen i New Zealand mere intens. Vi havde ikke før besøgt et land, hvor vi kunne se og opleve, så meget forskelligt natur indenfor så korte afstande, hvilket overraskede os meget positivt.

New Zealand er ikke så stort et land, men rummede alligevel adskillige storslået naturoplevelser.

New Zealand har bare det hele, gletsjere, vandfald, søer, havet, bjerge, vulkaner, tempereret regnskov, bakker og flade strækninger. Vi fik desuden den oplevelse, at vi for det meste kørte, på små veje med kun en vejbane i hver side.

New Zealand med sine små byer og den lille hovedstad, menneskerne og klimaet gør, at det nok var et af de lande, der ligger længst væk fra Danmark men ligner vores land på rigtig mange områder.

New Zealand

New Zealand

Hong Kong

Hong Kong er byen, som vi med det samme faldt for. Derfor skal Hong Kong selvfølgelig nævnes i de bedste rejseoplevelser i 2013. I Hong Kong er der masser af puls, mangfoldighed, fascinerende byggeri, nyt og meget gammel, spændende infrastruktur og dette er omgivet af vand, som adskiller de forskellige øer. Hong Kong er en by der er domineret af kinesere, men samtidig meget europæisk præget.

Der er et vælg af muligheder for spændende madoplevelser, attraktioner, shopping eller bare, at gå rundt og kigge på bygningerne. Vi kunne desuden tage en tur og opleve Macau, der kun var en 1 times transport fra Hong Kong.

Hong Kong

Hong Kong

Bangkok

Bangkok er en af de byer, som vi altid vender tilbage til og altid se frem til at besøge. Vi har besøgt Bangkok mange gange og vi bliver aldrig træt af denne by. Denne kæmpe by, oser af Østen og for os er Bangkok på godt og ondt den by der bedst afspejler, hvad Østen vil sige og var en af de bedste rejseoplevelser i 2013.

Masser af mennesker, dufte overalt af fremmede krydderier fra alle gadekøkkenerne, masser af trafik, templer og munke overalt i det brogede gadebillede med masser af butikker, steder med fodmassage og thaimassage, barer, restauranter, floden med alt livet omkring den og den konstante fugtige varme.

Det som nu er det bedste i Bangkok er dens indbyggere, som er smilende, hjælpsomme og meget venlige

Bangkok

Bangkok

Cook Islands

En drøm om en Bounty ø, skal selvfølgelig med i de bedste rejseoplevelser i 2013. At være på en ø, så langt ude i Stillehavet, hvor man egentlig ikke kan meget andet end bare at nyde livet, strandene og det for os næsten provokerende langsomme tempo.

 Cook Islands er virkelig en Bounty ø, en ø som den alle drømme om på en kold vinterdag i Danmark. Der er ikke de store kulturelle oplevelser, men vandet, naturen, vegetationen og især befolkningen gjorde et stort positivt indtryk på os.

Cook Island

Cook Island

USA

USA er en kæmpe, der er lige så varieret som Europa er forskellig. I 2013 var en af vores bedste USA oplevelser, det røde land i det vestlige USA. At køre de enorme strækninger og se alt den røde jord, hvor man føler dig hensat til en westernfilm.

At se Monument Vally både ved solnedgangen og opgangen. At få den oplevelse, at se Antelope Canyon sammen med en indianer. At opleve den ultimative frihed som et Road Trip.

USA

USA

San Francisco

San Francisco var for os ikke kærlighed ved første kig. Men San Francisco er en by som vi har lært at elske. Byen som er så kuperet, at det giver stor og sjov variation i byen.

San Francisco er charmerende med sin opdeling af forskellige ”landeområder” og det hele ender ved havet, hvor folk samlet ved havneområdet og de gamle kabelvogne hjælper med at forbinde byen. En stemning som indikerer, at byen aldrig sover.

En by som rummer så meget men stadig føles, som om den ikke er blevet for moderne og stor.

San Francisco

San Francisco

Las Vegas

Dette er vores 7. besøg i Vegas. Vi har udråbt Vegas til vores ynglings by. Vi bliver aldrig trætte af denne by, som ved hvert besøg viser nye sider af sig selv. Vegas er byen for det voksne publikum, et Disneyland for voksen med en 24/7 åbningstid.

Næsten alt kan lade sig gøre i Vegas, så stemningen er fantastisk. Vi finder til stadighed ting, som vi ikke før har oplevet eller set og vejret er altid solrigt og varmt. Opdelingen af byen med The Strip, Downtown og naturen indenfor kort køreafstand gør Vegas til noget helt særligt.

Las Vegas

Las Vegas

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.